MSI GeForce GTX 780 Lightning fotók érkeztek

Néhány sejtelmes fotó érkezett az MSI legjobban tuningolható GeForce GTX 780-as videokártyájáról, a GeForce GTX 780 Lightning-ról.

MSI GeForce GTX 780 Lightning fotók érkeztek

Az MSI nemrégiben már készített egy rövid videót, amelyből kiderült, GeForce GTX 780 Lightning névre keresztelt felsőkategóriás, kifejezetten játékosoknak és a tuning szerelmeseinek szánt videokártyája hamarosan, még ebben a hónapban megjelenik.

Akkoriban a gyártó még nem árult el semmi konkrétumot az új videokártyával kapcsolatban, sőt, még csak fotókat sem mutatott róla. Most, hogy egyre közeledik a megjelenés dátuma - ami egyébként augusztus hetedikére van kitűzve -, érkezett néhány sejtelmes fotó, amelyekről kiderül egy s más a videokártyával kapcsolatban, viszont az érdekesebb részletekről még mindig nem hullott le a lepel.

Az első fotón egy fehér Lightning felirat látható, ami a videokártya hűtőjén kapott helyet. A második képen az új GPU Reactor modult pillanthatjuk meg, ami ezúttal remekül illik a videokártya dizájnjához. Egyébként ez a modul felel a stabil GPU magfeszültségért, ami tuning alkalmával igen-igen jól jön. A harmadik, és egyben utolsó fotón a GeForce GTX 780 Lightning egyik ventilátora látható, amely az Nvidia referencia videokártyáiról ellesett dizájnjegyeket alkalmazza.

Az újdonságról augusztus hetedikén hull le a lepel, azaz már nem kell sokat várni arra, hogy megtudjuk, pontosan mit kínál majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward