MSI alaplapok beépített Killer NIC ethernet vezérlővel?

MSI alaplapok beépített Killer NIC ethernet vezérlővel?

Az MSI bejelentette, hogy partnerkapcsolatba lépett a Bigfoot Networks-szel, ami a Killer NIC sorozatú, kifejezetten a játékos társadalom tagjait megcélzó különleges Ethernet vezérlőjéről és a köré épülő hálózati kártyáiról ismert. Az együttműködés első gyümölcseként az MSI a jövőben néhány felsőkategóriás alaplapjához mellékeli majd a Bigfoot Networks Killer 21000-as sorozatú hálózati kártyáját, aminek bizony sokan örülhetnek majd.

Nincs kizárva, hogy a gyártó lépését riválisai is követik majd. Korábban az MSI volt az első, aki a LucidLogix Hydra névre keresztelt SoC chipjét egyik alaplapjánál alkalmazta és most a Bigfoot Networks-szel való együttműködés tekintetében is első. A közlemény alapján úgy tűnik, hogy a gyártó a Big Bang sorozat tagjait kívánja ezzel a lépéssel még vonzóbbá tenni a játékosok számára.

Az MSI azáltal, hogy Killer 2100-as sorozatú hálózati kártyát mellékel a Big Bang sorozat egyes tagjaihoz, valóban vonzóbbá teheti termékeit. A hírek szerint arra is lehet számítani, hogy a Killer NIC SoC a nem is oly távoli jövőben nem egy külön nyomtatott áramköri lapon, klasszikus hálózati kártya formájában érkezik majd a felsőkategóriás MSI alaplapokkal, hanem az alaplapra integrálva lesz jelen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward