Shop menü

MODULÁRIS SZÁMÍTÓGÉPASZTALT VILLANTOTT A CORSAIR, AMI MOTOROSAN ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ VERZIÓBAN IS ÉRKEZIK

A Platform:6 többféle kivitelben is elérhető lesz, a vásárlók előzetesen testreszabhatják a terméket, az aktuális igényeiknek megfelelően.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Moduláris számítógépasztalt villantott a Corsair, ami motorosan állítható magasságú verzióban is érkezik

Elkészült a Corsair első olyan gamer számítógépasztala, ami akár az álló használatot is támogatja, ráadásul már alapból is igen jó a felszereltsége, és a sok-sok rendelkezésre álló kiegészítővel még hasznosabbá tehető a termék, legyen szó távmunkáról, játékról, vagy éppen streamingről. A Platform:6 névre keresztelt asztal a gyártó hivatalos weboldalán keresztül szabadon testreszabható lesz, de a jelek szerint már az alapmodell is igazán jó felszereltséggel érkezhet.

Galéria megnyitása

A Corsair hivatalos sajtóközleménye alapján úgy tűnik, hogy a közel 183 centiméter széles számítógépasztal, ami különböző felületekkel kérhető, már alapból megkapja a két monitor felszerelését támogató konzolt, de ezzel egy időben a kábelmenedzsmentet segítő tálca, egy tároló, valamint egy USB Type-A és egy USB Type-C portokkal felszerelt töltőhub is jár az alapmodellhez. Kapunk továbbá moduláris sínrendszert is, amelyen keresztül számos extra kiegészítőt rögzíthetünk az asztalhoz, ezzel még tovább bővítve funkcionalitását. A magasságállítás a jelek szerint nem érhető el az alapmodellnél, vagyis az csak klasszikus ülő asztalként használható.

Galéria megnyitása

A sínrendszer jóvoltából az asztal rendezett és igényes munka- vagy játékkörnyezet képét mutathatja, amihez világítást, hangfalakat, tárolófalat, illetve akár a jobb szélre illeszthető, kihajtható asztallapot is kérhetünk – utóbbi 30 centiméter hosszú és 70 centiméter mély, és akár egy PC konfiguráció is elfér rajta, ahogy a mellékelt fotókon is látszik.

Galéria megnyitása

A Platform:6 névre keresztelt asztalból készül egy speciális változat is, ami a „Creator Edition” nevet viseli. Ez a verzió két elektromos motorral is fel lesz szerelve, valamint kap kezelőszerveket és egy pici LCD kijelzőt is annak érdekében, hogy az asztal magassága gombnyomásra állítható legyen, kedvenc magasság-értékeinket pedig el is tárolhatjuk majd.

Galéria megnyitása

A gyártó ezzel együtt az Elgato Multi-Mount és Flex Arm sorozatú kiegészítőit is elérhetővé teszi a termékhez, így világítások, mikrofonok és akár kamerák is rögzíthetőek lesznek az asztalhoz. A dizájn összességében a kényelemre, a hatékony kábel-elrendezésre, illetve a szükséges eszközök praktikus elhelyezésére fókuszál.

Galéria megnyitása

Az impresszív tulajdonságokkal rendelkező számítógépasztal a Corsair tervei szerint valamikor az idei év negyedik negyedévében válhat elérhetővé, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy pontosan mennyibe kerül majd a belépőmodell, mint ahogy az sem világos, a motoros magasságállítást támogató „Creator Edition” mekkora felárral lesz elérhető.

Galéria megnyitása

Annyi biztos, hogy az új asztal 5 év jótállással kerül forgalomba, valamint az sem titok, hogy a további információkra a hivatalos rajt alkalmával, az idei év negyedik negyedévében derül fény.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére