Minimum: feltámad a shooter/RTS hibrid

Az Aliens: Colonial Marines bukása és a TimeGate csődje után úgy tűnt, hogy a Minimum című shooter/RTS-nek annyi, de most újra felbukkant, csak épp már más fejleszti.

Minimum: feltámad a shooter/RTS hibrid

A Prey fejlesztője, a Human Head 2011-ben a figyelem középpontjába került a pofásan kinéző Prey 2 miatt, ám a projekt sajnos nem a tervek szerint alakult, mert kiadójuk, a Bethesda leállította a játék fejlesztését. A Human Head csapata most újabb játékkal rukkolt elő, amely már útban van a Steam Early Access programja felé. A külső nézetes multiplayer shooter/RTS hibrid Minimum címre hallgat és úgy néz ki, mintha a Titanfall lenne építőkockákból összerakva.

A Minimum cím ismerősen csenghet, ami nem véletlen, korábban ugyanis már bejelentették, de akkor még a TimeGate Studios játéka volt. A Section 8-ért is felelős TimeGate nagyot bukott az Aliens: Colonial Marines botrányt követően, és nem sokkal a Minimum 2013 áprilisában történt bejelentése után csődbe ment.

Mindenki úgy tudta, hogy ezzel a Minimumnak is annyi lett, de most, majdnem pontosan egy évvel később, mégis újra felbukkant. A játék kiadója ezúttal az Atari, a PC-s megjelenést pedig tavaszra tervezik Steam Early Accessen.

A Minimumban két ötfős csaptat küzd egymás ellen, a cél az ellenfél bázisának megsemmisítése. Mindkét csapatnak van egy titánja, melyet csata közben még erősebbé lehet tenni, ehhez a Creep nevű egységek segítségével gyűjthetünk energiát. Fegyvereinket, páncéljainkat és az épületeket is saját kedvünk szerint alakíthatjuk, ehhez robosztus szakmkarednszer lesz segítségünkre.

Az alábbi előzetes ad egy kis ízelítőt a játékból...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward