Minden szempontból új generációs játék lesz a Starfield

A Bethesda első teljesen új címe 25 éve és főleg a következő generációs konzolokra készül.

Minden szempontból új generációs játék lesz a Starfield

Szinte belegondolni is hihetetlen, hogy a Bethesda Softworks első teljesen új címe lesz a Starfield azelmúlt25 év alatt. Az E3-on bejelentett anyagról Todd Howard, a Bethesda atyaúristene azt mondta, hogy ez egy igazi következő generációs, single player játék lesz, egy új eposzi franchise kezdete.

Mivel az E3-on bemutatott előzetes nem árult el túl sokat, és Howard fenti mondataiban sok érdekesség bújkált, az Eurogamer rákérdezett néhány dologra a spanyol Gamelab konferencián.

Elsőként arra, hogy mit is jelent pontosan az, hogy "következő generációs". Howard elmondta, hogy ez számukra a hardvert, a szoftvert és a játékmenetet jelenti. Azon dolgoznak, hogy elhozzák az egyjátékos szerepjátékok új generációját. Hogy ez pontosan milyen játékrendszereket takar, azzal még ők is csak kísérleteznek.

"Mindenesetre hardver tekintetében nagyon megtoljuk a játékot, egyértelműen a következő generációra készülünk. Ezen dolgozunk most, ezen gondolkozunk, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a játék nem létezhet a jelenlegi generációs konzolokon is" - mondta Howard.

A második kérdés is teljesen jogos volt: Howard azt állítja, hogy egy single player RPG-ről van szó. De ezt úgy kell érteni, mint a Bethesda klasszikus játékait, mondjuk a Falloutot és a The Elder Scrollst?

"Erre nem akarok igent vagy nemet mondani, mert nem tudom pontosan, hogy ez számodra mit jelent, vagy annak mit jelent, aki majd olvassa. Ha majd leülsz és játszol vele, egyértelműen fel fogod ismerni, hogy mi készítettük, minden benne van, amit szeretünk. De egy rakás új játékrendszer kerül bele. Ezekről majd a jövőben beszélünk".

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap