Minden Elite Dangerous játékos ingyen megkapja a Horizons csomagot

Az Odyssey kapcsán pedig új fejlesztői naplót kaptunk.

Minden Elite Dangerous játékos ingyen megkapja a Horizons csomagot

Az Elite Dangerous jelenleg a piac egyik legjobb, ha nem a legjobb űrrepülő szimulátor játéka és a fejlesztő Frontier már 2014 óta szolgáltat hozzá friss tartalmakat.

A játék következő fejezete az Odyssey lesz, ami most először engedi majd a pilótákat talpra állni egy bolygó felszínén, hogy gyalogosan bejárhassák azt.

Lehetőségünk lesz a különböző planéták bázisait meglátogatni, küldetéseket felvenni és természetesen a bolygó felszínét felfedezni. A különböző szituációkhoz különböző uniformist viselhetünk, így például, ha roncsvadászatra indulunk, nem árt harci öltözéket viselni, nehogy egy rajtaütés áldozatai legyünk. Viszont, ha botanikus pályát szeretnénk választani magunknak, akkor is lesz lehetőségünk a megfelelő felszerelés kiválasztására.

A fejlesztők célja az, hogy az űrrepülés során megismert döntési szabadság a felszínen se kerüljön korlátok közé.

A kis telepek közösségi találkozóhelyekként is fognak szolgálni, ahol a játék történetében először animált karakterekkel is fogunk találkozni. A fejlesztők igyekeznek minden nem játékos karaktert háttérsztorival megtölteni, hogy tényleg az univerzum részének érezzük őket.

Fontos újítás lesz még, hogy lesznek utazási szolgáltatások is a telepeken, így, ha egyik rendszerből a másikba szeretnénk eljutni, ez a „tömegközlekedési” forma lesz a legolcsóbb módja az utazásnak.

Az Odyssey viszont bár futni fog VR-ban, mégse, mint VR kiegészítő fog működni. Frontier bevallása szerint nagyon elkötelezett a VR iránt, a játékosaik nagyon nagy része használ szemüveget a játékhoz, ám jelenleg nem érzik azt, hogy elég jó megoldást tudnának szolgáltatni a VR játékosoknak egy teljes testes élményhez. Amíg ezt nem sikerül megoldaniuk, addig egy virtuális monitorra vált át majd a játék, így nem kell majd levenni a headsetet, amint elhagyjuk az űrhajónkat.

Az Elite Dangerous jelenleg a Horizons érában van és a Frontier ezt ingyen kívánja minden játékosnak odaadni. Ez azt jelenti, hogy innentől kezdve bárkinek lesz lehetősége sok egyéb más mellett járművel bejárni a bolygófelszínt vagy többszemélyes hajón szolgálni.

A meglévő játékosoknak a Frontier skincsomaggal fog kedveskedni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap