Micro-LED alapú kijelzőfal a Samsungtól, akár 583 hüvelykes képátlóval is

Bővült a Samsung The Wall termékpalettája, így már nem 292 hüvelykes a legnagyobb képátlójú kijelző.

Micro-LED alapú kijelzőfal a Samsungtól, akár 583 hüvelykes képátlóval is

A Samsung Micro Led alapú kijelző családja, amelynek tagjai 75, 146, 219 és 292 hüvelykes képátlóval érhetőek el kereskedelmi forgalomban, már egy ideje kapható. A termékek különlegessége, hogy speciális panelekből állnak, amelyek 806,4 x 456,6 milliméteres kiterjedéssel bírnak, felbontásuk pedig egyenként 960 x 540 pixel. A modulokból felépített kijelzőfalak Full HD, 4k, 6K és 8K felbontással érhetőek el, a képátló ennek megfelelően sorrendben 76, 146, 212 és 292 hüvelyk.

Galéria megnyitása

A termékpalettát a napokban két új, igazán impozáns paraméterekkel rendelkező modellel bővítették, amelyek mindketten 8K-s felbontással rendelkeznek, alapjaikat pedig új Micro LED panelek adják. A „kisebbik” verzió 437 hüvelykes, míg a nagyobbik már 583 hüvelykes képátlóval rendelkezik – előbbi 11,1 méteres, utóbbi pedig 14,8 méteres képátlót jelent, vagyis egyik kijelző sem éppen kicsi.

Ezek elsősorban kiállítótermekben, üzletekben, plázákban, szalonokban, előadótermekben, egészségügyi intézményekben, illetve számos egyéb helyen juthatnak szerephez az elkövetkező időszakban, azaz elsősorban a kereskedelembe szánják őket, de aki elég mélyen a zsebébe tud nyúlni, akár otthonra is beszerezhet egy ilyen szettet.

Galéria megnyitása

A dél-koreai vállalat arról sajnos nem tett említést, hogy a két friss kijelzőfalnál használt Micro LED panelek pontosan milyen paraméterekkel rendelkeznek. A korábbi megoldások esetében 250 nites alap és 2000 nites maximális fényerősségre lehetett számítani, amihez 100/120 Hz-es képfrissítési ráta, 16-bites színmélység, illetve 10 000:1 tipikus kontrasztarány társult. A panelek 155 fokos vízszintes és 135 fokos függőleges betekintési szögekkel rendelkeztek. Az újdonságok várhatóan alacsonyabb képpont-sűrűséggel készülnek majd, ám a célterületeken ez aligha jelenthet problémát.

Az 583 hüvelykes kijelzőfal a hírek szerint már ezen a héten felbukkanhat előrendelésben, ám az még nem derült ki, hogy pontosan mennyit kérnek az újdonságért.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap