Metal Gear Solid: Ground Zeroes

A Pax eddigi kínálata finoman fogalmazva is csak langyos volt, most végre kaptunk egy igazi ínyencséget is, egy szép hosszú Metal Gear Solid: Ground Zeroes előzetest.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes

A Konami a Metal Gear Solid: Ground Zeroes több mint 10 perces előzetesével kényeztette a Pax közönségét. Ezt az előzetest eddig csak a Metal Gear fennállásának 25. évfordulója alkalmából tartott eseményen láthatták a résztvevők Tokióban, zárt ajtók mögött. Az előzetes legnagyobb része a Fox motorral készült film, és a végén pár percig már azt is láthatjuk, mit tud a kicsike játék közben. Meg kell adni, a szélben lobogó ruhák, az esőben csillogó sziklák és a többi látványelem is igen jól mutatnak. A játék megjelenéséhez nem kell megvárjuk az új PS konzolt, megerősítették, hogy PlayStation 3-ra fog megjelenni, és ami a legnagyobb meglepetés: Xbox 360-ra is kiadják. Érdekesség, hogy a demót egy PC-n futtatták, amely úgy volt felszerelve, hogy ugyanazt a teljesítményt, hozza, mint egy PS3, tehát konzolon is hasonló látványra számíthatunk.

Főhősünk ezúttal Big Boss, azaz Naked Snake lesz, aki egy Diamond Dogs nevű katonai csapatot vezet. A játék világa teljesen nyitott lesz, Snake-kel terepjáróba ugorhatunk, hosszabb utakra pedig helikopterrel szállíthatjuk egyik ponttól a másikig kedvünk szerint, és még azt is eldönthetjük, hogy közben milyen zenét hallgatunk. Minél hangosabb a zene, annál könnyebben vesznek majd minket észre az ellenfelek.

"Ez még nem a Metal Gear Solid 5, hanem inkább egy prológus."  – nyilatkozta Kojima, aki ezúttal komolyabb szerepet vállal a fejlesztésben, mint korábban a Metal Gear Rising: Revengeance-ben, ezúttal ő írja és rendezi is a történetet, ő felelős a dizájnért és producere is a darabnak. A sorozat atyja korábbi interjúkban már utalásokat tett arra, hogy lehetséges, hogy Solid Snake-et is viszontláthatjuk a Ground Zeroesban, vagy az MGS 5-ben. Kojima azt is megemlítette, hogy a Fox motort a jövőben más játékokhoz is használni fogják, erre példának a Silent Hillt hozta fel. 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward