Megújult a Fitbit Versa és az olcsóbb Inspire

A Fitbit Versa 3 kellemes újításokat nyújt, az Inspire 2 pedig az árával próbálhat érvényesülni.

Megújult a Fitbit Versa és az olcsóbb Inspire

A Fitbit a teljesen új Sense mellett bemutatott kettő további eszközt is, szóval mondhatni, hogy a palettája jelentős megújuláson ment keresztül. Megérkezett a Versa okosóra harmadik generációja, és elkészült az alacsonyabb áron kínált Inspire 2 is.

Fitbit Versa 3

A Versa 3 okosóra igazából nagyon hasonló lett a Sense-hez, azonos hardveres alapokat használt itt fel a Fitbit, csak már megfosztotta ezt a modellt több egészségügyi fejlesztéstől is. Le kell mondani például az EKG-ról, és ide már nem jutott EDA szenzor sem. De a friss 1,58 hüvelykes megjelenítő már adott, ami 336 x 336 pixeles felbontással szolgál, és AMOLED technológiás alapot biztosít. Lesz AoD mód is, a kényelmesebb használatért.

Galéria megnyitása

Rendelkezik a készülék hangszóróval és mikrofonnal. Támogatja a digitális hangalapú asszisztens szolgáltatásoknak az alkalmazását, valamint a telefonhívások lebonyolítását is, ha éppen arra van szükség. Támogatja a készülék egyebek mellett a zenestreaming szolgáltatások kihasználását is, elérhető róla a Deezer, a Spotify, de akár a Pandora is. Rendelkezik a szerkezet NFC-vel is, így lehet vele még fizetni is.

Galéria megnyitása

A pulzusmérő továbbra is biztosított az Versa 3-ban, és a Fitbit ezt valószínűleg sok hobbisportoló csuklóján szeretné viszont látni, és hála a GPS-nek, valószínűleg sokak érdeklődését fel tudja majd kelteni. Az edzéseket gond nélkül tudja majd rögzíteni a szerkezet minden lényeges információval. A PurePulse 2.0 technológia pedig még az egészségügyi gondok felismerésére is képes a folyamatos mérés révén.

Galéria megnyitása

A Versa 3-nál a tervezők már gondoskodtak a kiemelkedő vízállóságról is. Akár 50 méteres mélységig is lehet merülni az eszközzel, de valószínűleg senki nem egy ilyen Fitbit órával szeretne mélytengeri búvárkodásba fogni, úszásnál viszont jó szolgálatot tehet már. A szíj cserélhető, és az egész eszköz, mindennel együtt, csak 43 grammot nyom, tehát igazán könnyű, nem fog zavaróvá válni a csuklón akár hosszabb idő után sem.

Galéria megnyitása

Hatnapos üzemidővel lehet számolni a Versa 3 esetében normál igénybevétel mellett. És a töltés nagyon egyszerűen megoldható majd, hála a mágnesesen „feltapasztható” egységnek, ráadásul a gyorstöltés is biztosított, amivel nagyjából 40 perc alatt letudható az egészséges feltöltés (10%-ról 80%-ra).

Galéria megnyitása

A Fitbit Versa 3 neve mellett 230 dolláros árcédula szerepel majd, és erre a kiegészítőre is várni kell szeptember végéig. Aki biztosan szeretne rá benevezni, az előrendelést már most leadhatja a termékre.

Fitbit Inspire 2

Azoknak, akik inkább csak egy egyszerű karperecre vágynak, az Inspire 2 jelenthet ideális megoldást az újdonságok közül. Ez a szerkezet képes az alapvető feladatokat ellátni, így például az értesítéseket jelzi a felhasználó felé, és mutatja a bejövő hívásokat a monokróm OLED képernyőjén. A Fitbit az aktív embereknek kínálja ezt a készüléket is.

Galéria megnyitása

Biztosított egyebek mellett a folyamatos pulzusmérési lehetőség, ami éppúgy jól fog jönni az edzséseknél, mint az alvási ciklusok esetén. Több mint 20 különböző mozgásformát tud követni úgy az eszköz, hogy többféle releváns adatot jegyez közben. Szolgálhat légzési gyakorlatokhoz instrukciókkal, és a hölgyeknek a menzeszét is lehet benne jegyezni.

Galéria megnyitása
Akár fel is akasztható övre ez az apróság

Bluetooth-on kapcsolódik majd a termék a felhasználó mobiljához, és támogatott a Google Fast Pair is az Android rendszerű masinákkal, ezáltal a társítást könnyedén meg lehet oldani. A rögzített adatokat az okostelefonon a Fitbit szoftvere mindig megfelelő módon ki fogja értékelni, és jelez, ha esetleg valamilyen problémára utaló dolgot talál.

Galéria megnyitása

A szíj cserélhető, és akár egészen mutatós megoldásokat is lehet majd hozzá kapni, például fémből vagy bőrből. Lényeges itt, hogy az üzemidőt a Fitbit megkétszerezte a fejlesztések révén, így már 10 napig lehet majd egyetlen töltéssel használni az Inspire 2 modellt. Ez már általában elegendő lehet majd az embereknek, valószínűleg senkinek nem fog kellemetlenséget okozni, hogy 1,5 hetente feltöltse a kütyüt.

Galéria megnyitása

A Fitbit Inspire 2 100 dollárba fog kerülni, amivel a cég kínálatában olcsónak számít. Persze azért azt is látni kell, hogy a kínai gyártók által kínált megoldásoknál így is jóval drágább.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap