Meglepetés az Amazontól: jön az új Kindle Fire

A jelek szerint a következő generációs Kindle Fire július végén kerülhet az üzletek polcaira.

Meglepetés az Amazontól: jön az új Kindle Fire

A Google 7 colos képátlójú érintőkijelzővel ellátott táblájáról nemrég érkezett hír: a 199 dolláros újdonság várhatóan már a héten, a Google I/O fejlesztői konferencián bemutatkozhat. Ezzel egy időben az Amazon sem tétlenkedik, hiszen a vállalat műhelyében már elkészült a Kindle Fire második generációs kiadása, ami július 31-én debütálhat – amennyiben helyesek a CNet News értesülései.

A CNet News munkatársai megbízható forrásokra hivatkozva állítják, hogy a második generációs Kindle Fire immár kamerával és hangerőszabályzó gombokkal is rendelkezni fog.

A fenti értesülések egyébként egybeesnek a DigiTimes június 15-ei hírében álló információkkal, amelyben anno arról olvashattunk, hogy az Amazon a harmadik negyedév folyamán dobja piacra új, 7 colos képátlójú érintőkijelzővel ellátott tábláját, ami 199 dollárba kerül majd. Érdekesség, hogy a második generációs Kindle Fire esetében 1280 x 800 pixeles natív felbontás mellett üzemelő érintőkijelzőt alkalmaznak a mérnökök. Ugyanebből a hírből az is kiderül, hogy a második generációs Kindle Fire érkezésével az első generációs modell ára 149 dollárra csökken.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward