Megjött az ASUS-Automobili Lamborghini VX7

A napokban bemutatkozott az ASUS legfrissebb noteszgépe, ami ezúttal nem más, mint egy Lamborghini sorozatú, különleges dizájnnal ellátott termék. A noteszgép megalkotásánál a dizájnerek a Lamborghini Murcielago LP640 vonalvezetéséből és dizájnjából merítettek ihletet, így a végeredmény egy igen tetszetős, különleges notebook lett, amely specifikációk tekintetében sem mondható rossznak, sőt.

Megjött az ASUS-Automobili Lamborghini VX7

A napokban bemutatkozott az ASUS legfrissebb noteszgépe, ami ezúttal nem más, mint egy Lamborghini sorozatú, különleges dizájnnal ellátott termék. A noteszgép megalkotásánál a dizájnerek a Lamborghini Murcielago LP640 vonalvezetéséből és dizájnjából merítettek ihletet, így a végeredmény egy igen tetszetős notebook lett, amely specifikációk tekintetében sem mondható rossznak, sőt.

A 15,6 hüvelykes, LED-es háttérvilágítással ellátott kijelzővel érkező noteszgép az Intel HM65-ös mobil lapkakészletére és a gyártó Sandy Bridge architektúra köré épülő processzorára támaszkodik. Az újdonság egy Core i7-2630QM típusú négymagos processzorral, valamint DDR3-1333 MHZ-es rendszermemóriával kerül forgalomba, utóbbiból akár 16 GB-nyi is elhelyezhető a termékben. A Full HD-s felbontás mellett üzemelő, 16:9-es képaránnyal rendelkező kijelző egy GeForce GTX 460M típusú videó vezérlőhöz kapcsolódik, amely nem kevesebb, mint 3 GB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memóriával bír.

Az adatok tárolásáról maximum két darab 2,5 hüvelykes adattároló gondoskodhat. A választék 5400-as percenkénti fordulatszámon dolgozó 500 GB-os, 640 GB-os és 750 GB-os, valamint 7200 RPM-es 500 GB-os és 750 GB-os merevlemezeket tartalmaz, de a konfigurációt 500 GB-os, 7200 RPM-es merevlemezből és 4 GB-os SSD-ből álló hibrid háttértárral is kérhetjük. Optikai meghajtóból a hagyományos Super Multi DVD író mellett Blu-ray kombó meghajtó és Blu-ray író is rendelkezésre áll, így csak rajtunk múlik, hogy melyiket kérjük a termékhet.

A noteszgép egyébként 402,36 x 309,42 x 57,91 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig 3,82 Kg, amennyiben nyolccellás akkumulátorral kérjük. A különleges notebook 2 megapixeles beépített webkamerával, valamint két USB 3.0-s porttal is rendelkezik, de a kínálatból a WiFi adapter és a Gigabites Ethernet vezérlő sem hiányzik majd.

A gép három klasszikus Automobili Lamborghini színben lesz elérhető, amelyek között a narancs, a fekete és a szénszálas fekete színeket találjuk. Az újdonság előtelepített 64-bites Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional vagy Ultimate operációs rendszerrel lesz elérhető, szintén választásunktól függően.

Az ASUS-Automobili Lamborghini VX7 hamarosan megjelenik az üzletek polcain. A termék várható alapáráról sajnos nem adott tájékoztatást a hivatalos közlemény.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward