Megjelent az első magyar nyelvű iLife könyv

Az Apple magyarországi képviseletének támogatásával a Perfect Kiadó gondozásában megjelent Ferenczy Gábor iLife című könyve, mely az Apple digitális életstílus programját és annak használatát elsőként mutatja be magyar nyelven. A könyv azokhoz szól, akik már tapasztalt Macintosh felhasználók, de csak most ismerkednek meg az iLife szoftvereivel.

Megjelent az első magyar nyelvű iLife könyv

Az Apple magyarországi képviseletének támogatásával a Perfect Kiadó gondozásában megjelent Ferenczy Gábor iLife című könyve, mely az Apple digitális életstílus programját és annak használatát elsőként mutatja be magyar nyelven. A könyv azokhoz szól, akik már tapasztalt Macintosh felhasználók, de csak most ismerkednek meg az iLife szoftvereivel, vagy esetleg néhány hónapja már használják is azokat. A könyv emellett a professzionális felhasználók számára is bemutat számos trükköt.

Az 1970-es években az Apple robbantotta ki a személyi számítógépek forradalmát az Apple II modellel, de később rossz döntések nyomán mégsem az ő gépeik kerültek minden átlagos háztartás asztalára. Azóta viszont a különc számítógépek számos rajongót szereztek maguknak, akik hajlandóak voltak többet fizetni azért, hogy gépük ne csak jó legyen, de szép is és könnyen kezelhető. A kompatibilitás oltárán feláldozva a dolgokat, ma egy Mac felhasználó  a Mac OS X operációs rendszer, valamint az iLife szoftverei által, egy kényelmes digitális otthont tudhat magáénak, főleg ha az iPod, iTunes és egyéb Apple találmányok is megtalálhatóak a repertoárban.

 

Az iLife csomagot, az Apple digitális életstílus programját, minden mostanában vásárolt Macintosh tartalmazza. A legújabb iLife '06 programcsomag része a iPhoto 6 program, új fényképalbum-, naptár- és üdvözlőkártya-stílusokkal, valamint a teljesen új Photocasting szolgáltatással; az iMovie HD 6 szoftver, melyet új mozgó sablonokkal bővítettek; az iDVD program legújabb, 6.0 verziója; továbbá az új GarageBand 3 program, mely már professzionális minőségű Podcast adások szerkesztésére is alkalmas. Ezeken túl, az iLife '06 csomagban debütál az Apple új, saját webszerkesztő szoftvere, az iWeb, ami meglepően egyszerűvé teszi fényképes webhelyek, blogok és Podcast adások szerkesztését és publikálását a Mac szolgáltatással szorosan együttműködve. Az iLife legnépszerűbb programja az iTunes "zenetár", mely nem csak Macintoshon, hanem PC-n is fut Az iLife című könyv 2.940.- forintos áron beszerezhető minden Apple viszonteladónál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward