Megjelenési dátumot kapott a Tyranny

November 10-én érkezik az Obsidian új szerepjátéka.

Megjelenési dátumot kapott a Tyranny

A játékot kiadó Paradox Interactive bejelentése szerint a Pillars of Eternity-t és a Fallout: New Vegast is készítő Obsidian Entertainment új szerepjátéka, a Tyranny november 10-én jelenik meg.

A fenti dátum a Windows-, Mac- és Linux-indulást is magában foglalja. Egyúttal megkezdődött az előrendelési lehetőség, valamint új videót tettek közzé a bejelentés alkalmára.

A Tyranny a Pillars of Eternityt követi az Obsidian játékainak sorában, de nem folytatása annak: teljesen új sztorit mesél el, mely felvázolja, mi történik, ha a gonosz győzedelmeskedik. Többször írtunk a játékról: a bejelentéstől kezdve a több, mint 600 ezer szót tartalmazó történeten át a saját készítésű varázslatokighírt adtunk a részletekről.

A Tyranny három verzióban érhető el. A Commander Edition, az Archon Edition és az Overlord Edition mindegyike tartalmazza az alapjátékot, valamint különböző mértékű, extra digitális tartalmat, például avatárokat, ikonokat, csengőhangokat, a zenét és a művészeti albumot. A pontos részleteket a képen találjátok.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward