Megérkezett a headsetet és karperecet egyesítő Huawei TalkBand új kiadása

A TalkBand B6 egy ívelt kijelzővel szerelt, izgalmas viselhető kiegészítő a szokványos megoldások tengerében.

Megérkezett a headsetet és karperecet egyesítő Huawei TalkBand új kiadása

A Huawei már évekkel korábban megálmodta a headsettel ellátott karperec koncepcióját, és több generáción keresztül finomította ennek a felépítését, mire elérkeztünk a mostani modellhez, a TalkBand B6-hoz. Ez az eszköz azoknak lehet majd egy jó kompromisszum, akik egyébként is hordanak karkötőt, és sokszor telefonálnak napközben.

A TalkBand B5 két éve jelent meg, szóval egy kisebb kihagyást követően számolhatunk be a TalkBand B5 érkezéséről. Az eszköz egy aránylag nagy, 1,53 hüvelykes, AMOLED kijelzőt kapott, ami ívelt felületű, így látványosabb. A panel 326 PPI-s pixelsűrűségű (460 x 180), szóval hibátlan képminőséget nyújt majd. Egészen sok információt meg tud majd egyszerre jelenteni az eszköz egyidejűleg, nem kell majd alapvető információkért a menürendszerben bóklászni vagy a képernyőn lapozgatni.

Galéria megnyitása

A Huawei saját szoftverét futtatja a készülék, és minden fontosabb funkciót támogat, ami egy ilyen megoldásnál szükséges lehet. Az értesítéseket gond nélkül át tudja emelni Android (4.4+) vagy iOS (9.0+) rendszerű okostelefonokról is. Rengeteg különböző számlap áll majd a jövőbeli tulajdonosoknak a rendelkezésére, mindenki a saját ízléséhez igazíthatja az eszközt ebből a szempontból.

Galéria megnyitása

A sportolóknak is próbál a Huawei a kedvében járni, még SpO2 szintet is tud mérni a TalkBand B6, az pedig magától értetődik ez alapján, hogy rendelkezik a szerkezet pulzusmérővel. Több mozgási szenzor is található a szerkezetben, ennek köszönhetően sporttevékenységek széles palettáját tudja majd követni, és néhány alapvető edzésforma esetén extra információkat is tud majd jegyezni.

Amikor a felhasználó álomra hajtja a fejét, a kiegészítő akkor sem fog pihenni, hanem figyeli majd az alvási ciklusokat, és ezeket ki is értékeli.

Galéria megnyitása

A Kirin A1 chip dolgozik a TalkBand B6-ban, ami a cég saját fejlesztése. A különleges lapka számos más viselhető kiegészítőjét hajtja meg a Huawei-nek, és itt is jó szolgálatot fog tenni.

A kapcsolódó mobilokkal Bluetooth 5.2 modulon keresztül lesz képes kapcsolatot tartani, megfelelő párosítás mellett kiváló hangminőséget tud majd biztosítani, és a vezeték nélküli összeköttetés nem fog sok energiát felemészteni.

Galéria megnyitása

Egyszerre több készülékhez is képes lesz kapcsolódni a tokjából gombnyomásra kiugró headset. Olyan audió rendszert alkalmaz itt a Huawei, ami a szájtól viszonylag távol is jól fogja venni a felhasználó hangját, miközben képes kiszűrni a környezeti zajt, ezáltal a beszélgetőpartner semmit nem érzékel majd abból, hogy nem egy hétköznapi headseten keresztül hallja a partnerét.

Galéria megnyitása

Elérhető lesz többféle kivitelben is a készülék, a szíjakat tekintve számolni lehet szilikon, bőr és acél modellel is, a TalkBand B6 tokja minden esetben rozsdamentes acél, ami megerősítve gondoskodik majd a rögzítésről. A szíja nélkül az eszköz mindössze 28,9 grammot nyom, és magában a fülhallgató csak 44 x 20 x 11,1 milliméteres méretű.

Galéria megnyitása

A szerkezet vízálló, de csak IP57 minősítéssel rendelkezik, szóval a vízi sportok mellé ez nem jó választás, de a hétköznapi életben nem lesz gondja, eső, izzadtság, zuhanyzás nem fog benne kárt tenni. Garancia viszont csak a szilikon és az acél mellett van a vízállóságra, a bőr ezt az igénybevétel nem fogja bírni, de ez igazából egyértelmű.

Galéria megnyitása

A TalkBand B6 gyengéje az üzemideje. Mivel itt nagyon kevés hely marad az akkumulátornak (120 mAh), így az eszközt 3 naponta tölteni kell majd normál használat esetén, és a telefonálás eléggé vastagon beleharap majd az üzemidőbe, folyamatos beszélgetéssel ugyanis 8 óra alatt lemeríthető. Szóval itt a rendszeres töltést meg kell szoknia a tulajdonosoknak, de legalább C-típusú USB csatlakozót kapott, így nem kell hozzá speciális kábelt hordozni.

A Huawei TalkBand B6 a szilikon szíjjal lesz a legolcsóbb, így 1000 jüanba kerül majd, ami 42 ezer forintos összegnek felel meg. A legdrágább változat pedig a teljesen rozsdamentes acél modell, mely átszámítva 63 ezer forintért lesz elérhető, a bőrszíjas variánsért pedig éppen 50 ezret kell leszurkolni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap