Medal of Honor single-player részletek

A GameTrailers TV legutóbbi epizódjának reflektorfényében a Medal of Honor állt, több interjút is készítettek a fejlesztőkkel, többek között Greg Goodrich-el, aki elárult néhány eddig nem hallott részletet is a single-player kampányról. A 20 perces műsorban láthattuk néhány átvezető videót is a korai pályákból.

Medal of Honor single-player részletek

A GameTrailers TV legutóbbi epizódjának reflektorfényében a Medal of Honor állt, több interjút is készítettek a fejlesztőkkel, többek között Greg Goodrich-el, aki elárult néhány eddig nem hallott részletet is a single-player kampányról. Ezen felül a 20 perces műsorban láthattuk néhány átvezető videót is a korai pályákból.

A történet három részből áll és két különböző perspektívából tálalják majd nekünk, kezdve onnan, hogy egy Army AFO egység vadászik egy Al-Qaeda terrorista csapatra Afganisztánban. "Még mindig a katonák története áll nálunk a középpontban, ismét megtiszteljük ezeknek az egyéneknek a közösségét, ahogy mindig is tettük." - magyarázta Goodrich. "A sztorit valós események inspirálták, de ez egy kitalált történet egy valós konfliktusban."

Az átvezetők nagyon hangulatosak, a gameplay jelenetek pedig pörgősek, vezethetünk majd járműveket (a videóban ATV-ket láthatunk) is. Az interjúban kitértek a hitelességre és a realitásra, illetve, hogy mennyiben hasonlít majd a játék a Modern Warfare 2-re.

"Számunkra a Medal of Honor egy kicsit más árnyalatot képvisel. Más a szándékunk. A játék hiteles, elfogadható (hihető)." - mondta Goodrich, de kifejtette, hogy különbség van hitelesség és valósághűség közt. Lehetnek a játékban hiteles fegyverek, helyszínek, hangok (meginterjúvolták az audio direktort is!), de a realitás ott elköszön, amikor több száz töltényünk lehet és 4 féle fegyver lóg a hátunkon.

A Medal of Honor október 15-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward