Lovecrafti horror vár ránk a Sunderedben

A Jotun készítőinek új játéka egyfajta újrajátszható Metroidvania lesz.

Lovecrafti horror vár ránk a Sunderedben

A Jotuncímű, az északi mitológiára épülő felfedezős akciójáték fejlesztője, a Thunder Lotus Games új munkája a Sundered. Ahogy William Dubé, a csapat kreatív vezetője elmondta, a játék egy rémisztő harc a túlélésért és ép eszünk megőrzéséért egy romokkal és földöntúli rettenettel teli világban.

„A Sundered egy olyan játék, mely a Jotun erősségeit is felhasználja: kézzel rajzoltuk, tele lesz nagyszabású harcokkal és beszippantja majd a játékosokat. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a Jotun egyáltalán nem volt tökéletes. A Sunderedben sokkal bonyolultabb játékmechanikákat alkalmaztunk, rengeteg lehetőség és ok van az újrajátszásra és döntéseinknek következményei lesznek. Ezúttal egy sokkal sötétebb univerzumot festünk fel, melyet nagyban inspiráltak Lovecraft írásai.” – mondta Dubé.

Szavaiból további részletek is kiderültek. A Sundered egyfajta újrajátszható Metroidvania lesz, hasonló a Super Metroidhoz és a Rogue Legacyhoz. A játék világát procedurálisan generálják, többféle befejezés érhető el és képességeinket „megronthatjuk” majd, hogy ezzel könnyebben legyőzhessük az óriási bossokat, viszont a lelkünkkel fizessünk érte.

A Sundered a tervek szerint valamikor jövőre jelenik meg, PC-re és PS4-re biztosan.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward