Lost Ark - a Diablo koreai unokatesója

Jövőre lesz bétában a látványos, akció-RPG és MMORPG elemeket ötvöző játék, amelyben 18 kaszt közül választhatunk.

Lost Ark - a Diablo koreai unokatesója

A Smile Gate kiadó nemrég mutatta be izometrikus nézetű online akciójátékát, a Lost Arkot, melyet már három éve készítenek, de eddig ügyesen sikerült titokban tartaniuk a Project T munkacím mögé bújtatva. Az Unreal 3 motorral működő darabot a koreai Tripod Studio fejleszti egy nagy, 150 fős csapattal. Az akció-RPG és MMORPG elemeket elegyítő játékban Diablo stílusú a harc és a nézet, ezt láthatjátok az előzetes második felében, amely már a játékmenetet mutatja. A hangulatos filmecske elején pedig a játék fantasztikus grafikájában gyönyörködhettek, meg kell adni, a koreai dizájnerek értik a dolgukat.

A Lost Arkban 18 játszható kaszt lesz, ezek közül négyet mutattak be eddig, ők az alábbi képen láthatóak. A bal szélen a nagydarab, izmos, barbárszerű Warrior feszít, jobbján az extravagáns estélyibe öltözött Magician rendel épp egy újabb manakoktélt, mellette a Gunner teszteli gerince hajlékonyságát, míg a jobb szélen a lengén öltözött Fighter veti be arzenálját a harcba. A játékban a kasztok ugyanúgy nemekhez lesznek kötve, mint régen a Diablóban. Karaktereinknek különböző hátasok is a rendelkezésükre állnak majd, melyek harci képességekkel is rendelkeznek.

A játék jó eséllyel nálunk is megjelenik majd, mivel a kiadó nyugat felé is terjeszkedik. Az első zárt béta 2015 nyarán kezdődik, a Smile Gate Games már meg is hirdette, a weboldalukon lehet jelentkezni (koreai nyelvismerettel rendelkezők hatalmas előnyben).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward