Lian Li számítógépházak, amik számítógépasztalok is egyben

A Lian Li Desk Chassis sorozata két új taggal bővült, amelyek mindketten rendkívül érdekesre sikeredtek.

Lian Li számítógépházak, amik számítógépasztalok is egyben

A Lian Li korábban már bemutatott olyan számítógépházat, amely asztalként is funkcionált, most azonban két friss taggal bővül a Desk Chassis sorozat: megérkezett a DK-Q2-es és a DK-03-as modell.

Balra a DK-Q2, jobbra a DK-03 látható

Alapvető koncepció tekintetében mindkét termék ugyanazt az irányvonalat képviseli: adott egy alumíniumból készített számítógépasztal, amelynél a lábak magassága állítható, az asztallapban pedig egy vagy két komplett PC konfiguráció fér el, tetején edzett üvegből készített fedlappal.

DK-03
DK-Q2

Az asztalként is funkcionáló számítógépházak elegánsak lettek, jobb oldalukon pedig kialakítottak egy billentyűzettartót, amelynek oldalán fejhallgató tartó is található. A DK-Q2 belsejében csak egy, a DK-03 belsejében azonban két komplett PC is elfér.

DK-Q2

A DK-Q2 maximum ATX formátumú alaplapot fogad, a DK-03 belsejében pedig egy E-ATX, illetve egy Mini-ITX alapú komplett PC is elfér. Adattárolókból mindkét ház rengeteget fogad, de ezt a mennyiséget tovább növelhetjük, ha opcionális HDD kereteket alkalmazunk: a 3,5 hüvelykes keretek bővítőhelyenként 3, a 2,5 hüvelykesek pedig bővítőhelyenként 4 meghajtó elszállásolására adnak módot.

A videokártyát mindkét esetben egy riser kártya fogadja, azaz a VGA nem az alaplapra merőlegesen, hanem azzal párhuzamosan foglal helyet a rendszerben.

DK-03

Annak érdekében, hogy az asztallap ne legyen túl magas, a processzorhűtő magasságát 90 milliméterben limitálták, viszont a bővítőkártyák maximum 440 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak, csak úgy, ahogy a tápegységek is. Az új számítógépházakat opcionálisan RGB világítással is fel lehet szerelni, így az edzett üvegből készített asztallap mögött állítható fényerősségű, állítható színű háttérvilágítás kaphat helyet.

Mindkét újdonság felszerelhető folyadékhűtő szettekkel, plusz a rendszer szellőzése is remekül testre szabható, így akár kompakt erőmű is helyet kaphat az asztallapban.

A Lian Li különleges számítógépházai közül a DK-Q2 990 dollárba, a két PC-t fogadó DK-03 pedig 1490 dollárba kerül. Az újdonságok forgalmazása még ebben a hónapban megindulhat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward