LG W2286L: újabb energiatakarékos monitor

Manapság egyre több gyártó dob piacra olyan LCD monitort, amely hagyományos társainál alacsonyabb energiafogyasztás mellett üzemel. A legfrissebb ilyen termék az LG műhelyében készült: a gyártó állítása szerint az új, W2286L típusjelzéssel ellátott monitor 40%-kal alacsonyabb fogyasztás mellett üzemel, mint hagyományos 22 hüvelykes társai. Különlegesség, hogy a termék nem csak PC-s monitorként, hanem HD televízióként is funkcionál.

LG W2286L: újabb energiatakarékos monitor

Manapság egyre több gyártó dob piacra olyan LCD monitort, amely hagyományos társainál alacsonyabb energiafogyasztás mellett üzemel. A legfrissebb ilyen termék az LG műhelyében készült: a gyártó állítása szerint az új, W2286L típusjelzéssel ellátott monitor 40%-kal alacsonyabb fogyasztás mellett üzemel, mint hagyományos 22 hüvelykes társai.

A friss, 16:10-es képaránnyal rendelkező széleskijelzős monitor 1680 x 1050 pixeles natív felbontással bír. A gyártó az újdonság esetében LED-es háttérvilágítást alkalmaz. A tetszetős, csillogó fekete kávával rendelkező monitor Auto Bright funkcióval is fel van vértezve: a technológia jóvoltából a készülék az adott helység fényviszonyainak megfelelően állítja be az LCD panel fényerejét, gyakorlatilag ebből is ered az alacsonyabb fogyasztás. A 20 mm-es vastagsággal büszkélkedő újdonság LCD panelja 2000000:1 dinamikus kontrasztaránnyal érkezik.

Az LG monitora a szokásos DVI port mellett még további két HDMI porttal is rendelkezik, amelyekhez játékkonzolt, vagy akár Blu-ray lejátszót is csatlakoztathatunk. Az LG által kiadott sajtóközlemény a termék pontos megjelenésével kapcsolatban nem szolgál információkkal. Az LG W2286L ajánlott végfelhasználói ára valamivel 300 euró fölött fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward