Letölthető a Photoshop CS3 bétája

Letölthető a Photoshop CS3 bétája

Az Adobe Systems pénteken kiadta a Photoshop CS3 béta változatát, amely a világ egyik legelterjedtebb profi képszerkesztő programja.

A szoftver letölthető lesz csütörtöktől az Adobe Labs oldaláról. A letöltéshez szükséges egy érvényes azonosítószám az előző Photoshop CS2-ből vagy az Adobe más programcsomagjából, amely tartalmazza a a Creative Suite 2-t.

Az Adobe ezenkívül  bejelentette, hogy a Photoshop CS3  végleges változata várhatóan 2007 tavaszán érkezik. A vállalat a béta változatot úgynevezett univerzális binárisban teszi elérhetővé, amely futtatható lesz  PowerPC-n, Intel alapú Mac-en, Microsoft Windows XP-n és Windows Vista-n is.

A béta változat tartalmazza egy korai változatát a tovább fejlesztett Adobe Bridge-nek, amely a file-ok kezelését könnyíti meg. Ezenkívül egy új eszközt, az Adobe Device Centralt, amely megkönnyíti a tartalmak készítését a különböző mobil eszközökre.

„Még több meglepetés van a tarsolyunkban amire megjelenik a boltokban is, a béta változat csak egy korai betekintést nyújt a felhasználóknak, hogy lássák mekkora potencia van még az újabb nagyszerű Photoshop változatban. Optimalizálva és finom hangolva van a legújabb hardverekre és operációs rendszerekre.” – mondta John Loiacono, az Adobe Creative Solutions részlegének elnöke.

Pár screenshot az új Photoshop CS3-ból:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward