Letölthető a két új GPU izzasztó tesztprogram

A korábban emlegetett két friss tesztprogram végre elérhetővé vált, így bárki kipróbálhatja őket, aki kíváncsi rájuk, illetve arra, hogy teszt alkalmával mennyire küldik padlóra kedvenc számítógépét.

Letölthető a két új GPU izzasztó tesztprogram

Valley Benchmark 1.0

A két friss alkalmazás közül a Valley 1.0 egy teljesen új, friss és ropogós tesztprogram, amely lélegzetelállító tájakat tár elénk. A tesztprogramban 64000 négyzetkilométernyi terület vár minket, amit nem csak tesztek alkalmával láthatunk, akár magunk is bejárhatjuk azt, így mindent alaposan megnézhetünk.

A Windows XP, Vista, 7 és 8, valamint Linux és Mac OS X operációs rendszerre egyaránt elérhető újdonság számos modern technológiát vonultat fel a még lélegzetelállítóbb látványvilág elérése érdekében. A felhasználó az alkalmazásban saját maga változtathatja az időjárást, így igen változatos tesztek hozhatóak létre. Külön jó hír lehet, hogy a Valley 1.0 tökéletesen működik többmonitoros rendszereken, sőt, sztereo 3D támogatást is kínál.

Az alkalmazás támogatja a parancssoros automatizációt és képes testre szabható jelentéseket készíteni, amelyek CSV formátumban kerülnek mentésre. Természetesen előre létrehozott teszt presetek is vannak, sőt, a szoftver még extrém hardver-stabilitás tesztre is bevethető. A professzionális változat képkockánkénti teljesítmény-mélyelemzésre is alkalmazható, ami a gyártók és driver fejlesztők számára jó hír.

Az újdonságból egy teljesen ingyenes változat, illetve egy Advanced és egy Pro kiadás érkezett - utóbbiak a gyártók, a tesztelők, a driver fejlesztők és az iparág professzionális szakemberei számára készültek. További információkért, illetve a szoftver letöltéséhez ide kell ellátogatniuk az érdeklődőknek.

Megérkezett a Heaven Benchmark legfrissebb változata is

A Unigine szoftverfejlesztő műhelyében a népszerű Heaven legfrissebb kiadása is elkészült, amely immár a 4.0-s verziószámot kapta. A Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszereken egyaránt futó szoftver újításként tartalmaz teszt preseteket, így könnyebb az egyes konfigurációk teljesítményének összehasonlítása. Emellett drasztikusan fejlődött az SSDO támogatás, a Lens Flare effekt, valamint Mac OS X alatt is van már élsimítás támogatás. Szintén újítás, hogy az éjszakai teszt színtér már renderelt csillagokat is tartalmaz - nem csak Mac OS X alatt.

Az új tesztalkalmazás a legfrissebb Unigine Engine-re épül és képes a multi-GPU rendszerek felismerésére, illetve támogatja is azokat. A szoftverrel teszt közben a GPU hőmérsékletének és órajelének alakulását is figyelemmel kísérhetjük.

Az alkalmazásból az ingyenes mellett egy Advanced, illetve egy Pro kiadás is készült - utóbbi továbbfejlesztett szkript támogatást kapott, ami automatizált tesztelésnél jön jól.

Az új szoftvert innen tölthetik le az érdeklődők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward