Letisztultabb dizájnra vált a OnePlus

Letisztultabb dizájnra vált a OnePlus

A OnePlus mindig is az egyszerűség és a pontosan meghatározott célokra való fókuszálás jegyében fejlődött, és mostantól az arculatát is ehhez igazítja a vállalat. Hatalmas változás nem történt, de a cég szerint ez hozzátartozik a vállalat által a kezdetektől hangsúlyozott „Never Settle” szlogenhez, vagyis hogy egy pillanatra sem szabad megállni.

A OnePlus vizuális identitása a vállalat szerint nem igazán változott még jelentősebben. A márka 2013 decemberében indult, vagyis már több mint 6 éves múltra tekint vissza. A megszokott logóját nem cserélte le, és igazából nem is módosította jelentősen. Mindössze annyi történt a márkajelzésnél, hogy már másabb a vonalvastagság, és ki lett cserélve a betűtípus egy egyszerűbbre.

A OnePlus feliratnál végig egyforma lett a vonalvastagság, és megváltozott a tipográfia. Valamint nem a háttér a piros, és a betűk az átlátszóak, hanem a betűk kaptak színt, és nincs már színezett háttér. A Never Settle szöveg írásmódjánál is az új betűtípus került felhasználásra, csak nem vastagon szedve, mint a OnePlus feliratnál.

A cél a letisztultság mellett az egyensúly megteremtése volt, és ezen a téren sikerrel járt a OnePlus. A vállalat felmérései szerint a mostantól alkalmazott betűtípus kellemesebb látványt nyújt a szemnek, könnyebben olvasható. Még azt is elmondta a vállalat, hogy a fekete-fehér alap mellett az ikonikus piros dominál majd, de lesznek másodlagosan használva a cián, a zöld, a magenta, az indigó és a citromsárga színek is.

A OnePlus házi kreatív csapata egy külső ügynökséggel kollaborációban dolgozott azon, hogy a vállalat vizuális identitását frissítse. Állítólag hét hónapig tartó együttműködés eredményeként sikerült elérni a várt eredményt. De a cég szerint megérte a belefektetett munkát az új arculat, mert ez is hozzájárul majd ahhoz az uniformitáshoz, amit sugározni szeretne a szolgáltatásaival és a termékeivel is.

Azt nem tudni, hogy a mostani dizájnbeli váltás lesz-e bármilyen összefüggésben a jövőben érkező okostelefonoknak a megjelenésével. Az viszont már biztos, hogy április közepén érkezik a OnePlus 8 széria, aminél már minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fog kapni az 5G támogatás, azon túl, hogy minden szempontból a csúcsminőségre fog törekedni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap