Lenovo YOGA Mouse: egér és távirányító egy eszközben

Az új egér klasszikus felhasználásra éppúgy kiváló, mint prezentációs eszköz helyettesítésére, sőt, akár HTPC-t is vezérelhetünk vele.

Lenovo YOGA Mouse: egér és távirányító egy eszközben

A Lenovo egy érdekes egeret mutatott be a CES alkalmával, ami nem csak klasszikus egérként, hanem akár távirányítóként is remekül használható.

A YOGA Mouse névre hallgató újdonság 112,52 x 59,95 x 13,46 milliméteres méretben érkezik, természetesen megfelelően elegáns kivitelben. A zsebben is könnyedén elférő egér négyféle színben kerül az üzletek polcaira, így a pezsgőszín mellett narancsban, ezüstben és feketében is választható lesz.

A szokatlan dizájnnal rendelkező egér közepén egy krómcsík látszik, ami tulajdonképpen nem más, mint a zsanér egyik fele: itt találkozik az egér két része, amelyek egymáshoz képest elforgathatóak, így könnyedén válthatunk az egér és a távirányító üzemmód között. Egér módban klasszikus vezeték nélküli rágcsálóként használhatjuk a terméket, míg távirányító módban prezentáció vagy éppen HTPC irányítására alkalmas a YOGA Mouse.

Maga az egér 1600 DPI-s optikai szenzorral rendelkezik, a különböző konfigurációkhoz pedig kétféle módon kapcsolódhat: használhatjuk a Bluetooth 4.0-s vezérlőt, de akár a 2,4 GHz-es WiFi vezérlő mellett is dönthetünk. A beépített akkumulátor egyetlen teljes töltéssel nagyjából egy hónapnyi üzemidőt nyújt átlagos felhasználás mellett. Az egér igény esetén ki is kapcsolható, ha hosszabb időre szeretnénk magára hagyni.

A Lenovo YOGA Mouse várhatóan áprilisban válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 69,99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward