Lencsevégen az ASUS Zenbook UX32VD

Egy fotó és némi infó érkezett az ASUS legújabb Zenbookjáról.

Lencsevégen az ASUS Zenbook UX32VD

Az UX21A és UX31A modellek mellett az ASUS műhelyéből egy UX32VD típusjelzéssel ellátott Zenbook is érkezik majd, amely természetesen harmadik generációs Core i sorozatú mobil processzorral lesz felszerelve.

Az Ivy Bridge típusú központi egység mellett 4 GB-nyi rendszermemória teljesít majd szolgálatot, az adatok tárolásáról pedig akár 500 GB-os merevlemezből és 24 GB-nyi NAND Flash tárhelyből álló hibrid adattár is gondoskodhat. A kijelző szerepét ezúttal egy 13,3 colos képátlójú, IPS panelre épülő megoldás tölti be, amelynek natív felbontása 1920 x 1080 pixeles. A megjelenítő valószínűleg ezúttal is LED-es háttérvilágítást alkalmaz.

Az UX32VD modell picivel vastagabb lesz, mint az UX31A, ami azzal magyarázható, hogy az új Zenbook háza egy GeForce GT 620M típusú mobil videokártyának is helyet ad. A Tajvanon lencsevégre kapott újdonság három darab USB 3.0-s porttal, SD memóriakártya olvasóval, valamint HDMI és DisplayPort videó kimenetekkel érkezik. Az operációs rendszer szerepét előtelepített Windows 7 kiadásra bízzák.

Sajnos egyelőre nem tudható, hogy az új Zenbook sorozatú ultrabook pontosan mikor jelenik meg kereskedelmi forgalomban, valamint az sem, hogy nagyjából mennyibe fog kerülni.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward