Legendás stúdiót vett meg a Rebellion

Legendás stúdiót vett meg a Rebellion

A brit Rebellion egy újabb felvásárlással erősített, a cél pedig ezúttal a legendás The Bitmap Brothers volt. A Mike Montgomery által 1987-ben alapított stúdió olyan játékokat készített, mint a Xenon, a Z: Steel Soldier, a Speedball vagy a Chaos Engine.

Az üzlet magában foglalja, hogy a The Bitmap Brothers összes szellemi tulajdona a Rebellionhoz kerül, amit a Sniper Elite-ről ismertté vált stúdió alaposan ki is szeretne használni: "Nagyon örülünk, hogy a The Bitmap Brothers is csatlakozott a Rebellion folyamatosan bővülő portfoliójához. Mindig nagyszerű játékokat készítettek a maguk egyedi stílusában, széles közönségnek" - nyilatkozta Jason Kingsley, a Rebellion alapítója, aki hozzá tette, hogy hosszú évek óta ismerik Montgomeryt, és megtisztelő, hogy "átadta" nekik a stafétát.

A tervek szerint a The Bitmap Brothers néhány régebbi játékát felújítva hozzák majd aktuális platformokra, illetve a régebbi címekre építkezve teljesen új játékok is fognak készülni.

A Rebellion nagyon aktív mostanában: ebben az évben vásárolták fel a szintén brit TickTock Games nevű stúdiót, amit átneveztek Rebellion North-ra, és rá is állították őket egy új, titokzatos projektre. Ezen kívül néhány napja jelentették be, hogy Rebellion Unplugged néven egy új divíziót alapítanak, mely kifejezetten az asztali társasjátékokkal foglalkozik majd a Rebellion saját szellemi termékeire építkezve. Úgy tudni, egyszerre több társasjáték is készül a vállalatnál. és olyan címek közül válogathatnak, mint például a Dredd bíró, az Evil Genius, a Zombie Army és persze a Sniper Elite - többek között.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap