League of Legends különleges kiadást kap a Find X2

League of Legends különleges kiadást kap a Find X2

Az Oppo csúcskategóriás okostelefonja, a Find X2 az idei év egyik legjobban sikerült készüléke lett, és több tesztelő is elmondta, hogy méltatlanul van mellőzve ez a termék, ugyanis simán egy lapon lehet említeni a prémium zászlóshajókkal. A gyártó most úgy próbálja meg egy kicsit felkelteni az érdeklődők figyelmét, hogy készített belőle LoL-os változatot.

A League of Legends Kínában is nagy sikernek örvend és egyre többen játsszák, így nem meglepő, hogy éppen ennek készített egy különkiadást az Oppo. A LoL idén tölti be a 11. életévét, és éppen ebben a hónapban ünnepli az évfordulóját, de valójában nem ennek az apropójára szolgál hírünk alanya. Igazából a 10. League of Legends World Championship az, ami jelenleg is zajlik, és erre készült a Find X2 egyedi kivitele.

Galéria megnyitása

A játékhoz igazított tematikájú Oppo Find X2 8 GB RAM-mal és 256 GB-os tárkapacitással fog szolgálni. Ez a középső kivitele a mobilnak a három elérhető opcióból, ugyanis készült 128 GB hellyel, de 12 GB-nyi rendszermemóriával is. Az eszköz egyébként a képességeit tekintve semmiben nem különbözik a hagyományos kiadástól

Az exkluzív festéssel ellátott készülék egyébként nagyon jól mutat. Igazán szépen kidolgozott mintával lett ellátva a hátoldala és a kerete a terméknek. A szoftveres fronton pedig számolni lehet olyan plusz dolgokkal, mint a League of Legends háttérképek széles választéka és játékhoz igazított téma.

Galéria megnyitása

A röviden csak Worlds 2020 néven futó esemény egyébként Kínában került megrendezésre, Sanghajban zajlik és október utolsó napjával ér majd véget. Nem lennénk meglepve, ha az Oppo a zöld és arany ruhába bújtatott különleges Find X2-vel meg is jutalmazná a győzteseket. Az átöltöztetett Find X2 mellé egy szintén League of Legends témájú okosóra is járni fog, ami ugyancsak egy idei terméke az Oppónak.

Az Oppo kapcsán azt is lehet már tudni, hogy a különleges megjelenítő mobil mellett egy nagyobb jelentőségű újítást is tartogat még erre a hónapra. A vállalat a tervek szerint be fogja mutatni előre láthatólag október 19-én az első televízióját. A BBK Electronics égisze alatt több mobilokkal foglalkozó márka is kínál már tévét, és az Oppo által készített berendezés igazán érdekes lehet majd, ha abból indulunk ki, hogy a cégnek azért már egy komoly múltja van a multimédiás területen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap