Lamborghini sorozatú netbook az ASUS-tól

Lamborghini sorozatú netbook az ASUS-tól

Az ASUS először a Computex alkalmával mutatta be a nagyérdeműnek Cedar Trail alapú Lamborghini VX6S netbookját, amely a prémium szegmensben próbál majd labdába rúgni. A tetszetős dizájnnal rendelkező újdonság most feltűnt a NetbookLive virtuális hasábjain is, így ezúttal a korábbinál több információval és egy videóval is szolgálhatunk vele kapcsolatban.

A Cedar Trail platform köré épülő prémium netbook belsejében egy Atom D2700-as processzor dolgozik, amely 2,13 GHz-es órajelen ketyeg és két CPU maggal rendelkezik. Az újdonság kísértetiesen hasonlít elődjére, amely az Intel Atom D525-ös processzorára és Pine Trail platformjára alapozott. A CedarView processzorral ellátott VX6S netbook egy 12,1 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzővel kerül majd a boltok polcaira. Az 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemelő kijelzőn és az Atom D2700-as sorozatú processzoron kívül 2 GB-nyi vagy 4 GB-nyi rendszermemória is helyet kaphat a rendszerben. Az adatok tárolásáról 5400 RPM-es merevlemez gondoskodhat, amely igényeinktől függően akár 500 GB-os adattároló kapacitást is kínálhat. A videó vezérlő szerepét furcsa módon egy Radeon HD 6470M típusú mobil videokártya tölti be, de ennek csak örülünk.

A különleges netbook 802.11 b/g/n WiFi adapterrel, Bluetooth 3.0-s adapterrel, SD/MMC memóriakártya-olvasóval, két darab USB 3.0-s porttal, valamint egy HDMI videó kimenettel is rendelkezik. A rendszerben 5200 mAh-ás akkumulátort helyeztek el a gyártó mérnökei.

Az újdonság várható ajánlott végfelhasználói árával és pontos megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem érkeztek információk. Az alábbi videó segítségével egy picit közelebbről is megismerhetjük az ASUS Lamborghini sorozatának legfrissebb tagját.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward