Különleges GeForce GTX 780 Ti videokártya az Inno3D-től

A válogatott GPU-t alkalmazó újdonság remekül tuningolható, így akár 1300 MHz feletti GPU órajel elérésére is van lehetőség.

Különleges GeForce GTX 780 Ti videokártya az Inno3D-től

Az Inno3D egy új, iChill sorozatú videokártyával rukkolt elő, amely GeForce GTX 780 Ti alapokon nyugszik. A GeForce GTX 780Ti iChill DHS a hardcore játékosokat és a remek tuningképességekkel megáldott GeForce GTX 780 Ti videokártyára vágyó tuningmestereket veszi célba.

Alapok tekintetében egy "hagyományos" GeForce GTX 780 Ti modellel van dolgunk, amelynek GK110-es GPU-ja 2880 CUDA maggal rendelkezik és 384-bites adatsínen keresztül kapcsolódik a 3 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriához. Az új videokártyára csak és kizárólag kézzel válogatott GPU kerülhet, ami ráadásul kétkörös szelektáláson esik át, így végeredményként egy igazán minőségi, brutálisan komoly tuningképességekkel megáldott videokártya születhet. A GPU 1085 MHz-es alap- és 1150 MHz-es GPU Boost 2.0-s órajelen ketyeg, de az Inno3D, illetve az Overclockers UK állítása szerint némi tuninggal könnyedén elérhető az 1200 vagy 1300 MHz-es magórajel is, sőt, kis szerencsével még 1300 MHz fölé is tornázható a GPU órajele. A 3 GB-nyi GDDR5-ös VRAM esetében 7,2 GHz-es effektív órajel áll rendelkezésre.

A maximális stabilitásról és a lehető legjobb tuingpotenciálról egy továbbfejlesztett, három tápággal rendelkező VRM áramkör gondoskodik, ami a régi GTX Titan és GTX 780-as videokártyákkal ellentétben már terheléskiegyenlítés funkcióval is rendelkezik. A VRM áramkör egy hattűs és egy nyolctűs PCI Express tápkábelen keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot. A videó kimenetek között egy DVI-I, egy DVI-D, egy HDMI 1.4a, illetve egy DisplayPort 1.2-es csatlakozó lapul.

A lehető legjobb hűtésről a már jól ismert háromventilátoros Herculez X3 Ultra videokártya hűtő gondoskodik. Persze igazán extrém tuning alkalmával akár folyékony nitrogén alapú hűtés is kerülhet a termékre.

Az Inno3D különleges videokártyája egyelőre csak az Overclockers UK kínálatában lelhető fel, ahol 619,99 angol fontot kérnek el érte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward