Következő generációs konzolokra jöhet a Rainbow 6: Patriots

Nem sokat lehetett hallani mostanában a játékról, amely a Ubisoft főnöke szerint meg fogja lepni a játékipart.

Következő generációs konzolokra jöhet a Rainbow 6: Patriots

A Ubisoft főnöke, Yves Guillemot utalást tett arra, hogy a terroristaellenes shooter, a Rainbow 6: Patriots lehet, hogy már a következő generációs konzolokra fog megjelenni. A csapatalapú FPS-t tavaly jelentették be, és platformoknak a PC-t, a PlayStation 3-at és az Xbox 360-at jelölték meg. Akkor még úgy becsülték, hogy valamikor 2013-ban fog kijönni a játék, amelyről azóta nem sokat lehetett hallani.

Idén márciusban három magasabb beosztásban lévő fejlesztő is otthagyta a projektet, és az is gyanakvással töltött el mindenkit, hogy a játékot nem mutatták be júniusban az E3-on. A Ubisoft azzal magyarázta a játék bemutatójának hiányát, hogy más címeinek kellett a hely, olyanoknak, amelyek valószínűleg hamarabb fognak megjelenni. "A legjobb, amit a játékkal tehetünk az, hogy most nem hozzuk el a bemutatóra" – mondta az Ubisoft másik vezetője, Tony Key. "Sok más játékunk van, amire szeretnénk, ha az emberek odafigyelnének, és később lesz még információ a Rainbowról."

"Az egyetlen dolog, amit elmondhatok az, hogy jó csapat dolgozik a játékon, és valóban nagyon jól néz ki" – nyilatkozta az Ubisoft főnöke. "Úgyhogy amikor kiadjuk, meg fogjuk vele lepni a játékipart." Guillemot nem tudta megerősíteni, hogy a darab következő generációs lesz-e, de azt mondta, nagy rá az esély, hogy az lehet.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward