Körvonalazódik a Lenovo Legion gamer mobil

Körvonalazódik a Lenovo Legion gamer mobil

A Lenovo története során először egy vérbeli játékosoknak tervezett okostelefont szeretne letenni az asztalra, és már nem is kell erre túl sokat várni. A napokban pedig több kulcsfontosságú paraméterét is felfedte a készüléknek a vállalat.

Galéria megnyitása

A Legion márkanév a személyi számítógépek frontján már korábban összenőtt a játékos megoldásokkal, és innen lesz ez átemelve a mobilos területre is. A Legion okostelefon kapcsán az már korábban kiderült, hogy a Snapdragon 865+ rendszerchipet veszi majd használatba. Ennél a Qualcomm 10 százalékkal megemelte a processzor és a grafikus vezérlő teljesítményét is, ezáltal még jobb élményt tud majd biztosítani. (No, nem mintha az SD865 nem rendelkezne elegendő tempóval.)

Galéria megnyitása

Már azt is biztosan lehet tudni, hogy az eszköz 144 Hz-es képfrissítési rátát támogató megjelenítővel lesz ellátva. Ezáltal a játékok akár lenyűgöző simasággal futhatnak majd, ha a fejlesztők megfelelő támogatásról gondoskodnak. És még X-elrendezésű lineáris rezgőmotorok is lesznek a házban egyebek mellett, ezek jobb élményt fognak nyújtani az energiavisszacsatolásos visszajelzéseknél.

Galéria megnyitása

A mobil fektetett használathoz lesz tervezve, ennek köszönhetően lehet majd kényelmesen tölteni és közben fogni akkor is, ha éppen el van döntve. A tervezők direkt pakoltak az oldalára is egy C-típusú USB csatlakozót. Az okostelefon váza és belseje is úgy lett kialakítva, hogy eldöntve legyen kényelmesen fogható, és így kevésbé melegedjen, és stabilabb kapcsolatot tudjon nyújtani.

Galéria megnyitása

A jelenlegi mezőnyben minden megoldást felmúló, 90 wattos teljesítményű gyorstöltéssel is szolgál majd a Legion okostelefon. Ez jelen állás szerin úgy lesz megoldva, hogy kétcellás akkumulátor fog a burkolat alá kerülni, és a cellákat párhuzamosan tölti majd az elektronika 45-45 wattal, így azon túl, hogy villámgyorsan erőre kap a gép, még kímélve is lesz a telep. Az akku teljes kapacitása 5000 milliamperórás lesz.

Galéria megnyitása

A Lenovo Legion gamer mobil július 22-én kerül majd bemutatásra, minden egyéb részlet mellett az árazását is ekkor fedheti majd fel a vállalat. Reményeink szerint még költséghatékony is lesz a masina, már amennyire ilyen specifikáció engedi a kedvező árat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap