Könnyű és olcsó okoskarkötővel rukkolt elő a Huawei

A Band 4e Active hosszú üzemidővel kecsegtet, és sokféle mozgásformát tud majd követni.

Könnyű és olcsó okoskarkötővel rukkolt elő a Huawei

A Huawei nagyon széles kínálattal rendelkezik a viselhető kiegészítők frontján, és most egy egyszerű karkötővel bővült a vállalat kínálata, ami a korábbi Band 4e alapot viszi tovább. A vállalat legújabb eszköze azok számára lehet jó választás, akik aránylag sokat mozognak, szeretnék nyomon követni az aktivitásukat, de nem költenének sok pénzt erre a feladatra.

Tavaly mutatta be a Huawei a Band 4e aktivitásmérőt, az újdonság pedig a Band 4e Active elnevezéssel került be a kínálatba. A szerkezet egy OLED megjelenítőt kapott, ami monokróm és 0,5 hüvelykes átlóval rendelkezik, így lényegében csak a legfontosabb adatok megjelenítésére szolgál. Az értesítéseket minden esetben jelzi majd a termék, és az ébresztésekből is kiveheti a részét rezgések révén, valamint a hívásokra is azonnal felhívja a figyelmet.

Galéria megnyitása

Annak érdekében, hogy a mozgásokat precízen és minden esetben tudja követni, egy komplex, hattengelyes mozgási szenzort kapott. A készülék biztosít néhány dedikált sportmódot, és minden opciónál a megfelelő algoritmusokat használja majd a mozgási adatok feldolgozására. Sajnos pulzusmérővel ez a kiegészítő nem rendelkezik, de van más érdekessége.

Galéria megnyitása

Található a Band 4e Active-on egy olyan beépített csat (már a Band 4e-n is megvolt), amivel feltehető például akár egy cipőnek a fűzőjére is, és ilyen módon pontosabb adatgyűjtésre lehet képes. Ezáltal a futásnál és a biciklizésnél is olyan adatokkal szolgálhat, amikkel a legtöbb fitneszkarkötő nem képes önmagában. Megoldható például az is, hogy a kerékpározás során vissza lehessen nézni a tekerés intenzitását, egyenletességét is, futásnál pedig még a hibás mozdulatokra is képes rámutatni. Az adatokat elemezve a felhasználó javíthat a technikáján, és így magasabb szintre fejlődhet a rendszeres testmozgásban – jobb eredményeket érhet el, ha éppen az a célja.

Galéria megnyitása

Bluetooth kapcsolatot használ az adatok szinkronizálása során a Band 4e Active, és a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás érdekében a Bluetooth LE kiterjesztést is alkalmazza. Használható a viselhető kiegészítő az androidos eszközök mellett iOS-t futtató mobilokkal is, szóval nem válogat ebből a szempontból, ami mindenképpen jó hír.

Fekete és rózsaszín kivitelekben jön a Band 4e Active. Kiemelte a Huawei, hogy nagyon könnyű megoldásról van szó, még a maga nemében is pehelysúlyúnak számít, ugyanis csak 17 grammot nyom teljes egészében, a termék „agya” pedig nem több 6 grammnál. 5 ATM nyomást így is képes elviselni, tehát bátran használható akár úszás közben is, legfeljebb az extrémebb vízi sportok azok, amik problémásak lehetnek a számára.

Galéria megnyitása

Az üzemidővel nem lesz gondja a készüléknek, jelen állás szerint általános igénybevétel esetén elegendő lesz kéthetente töltőre csatlakoztatni a szerkezetet. A Huawei elmondása szerint egy töltéssel ugyanis éppen 14 napig bírja majd a kiegészítő. A töltés folyamata pedig nagyjából fél órát vesz igénybe, ami egyáltalán nem sok.

Galéria megnyitása

A Huawei Band 4e Active ezen a héten kerül a boltokba Magyarországon. A viselhető kiegészítő ajánlott fogyasztói ára mindössze 9 ezer forintban lett meghatározva. Először a vállalat kereskedelmi partnereinél kerül be a kínálatba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap