Kompatibilitási listán bukkant fel a RYZEN 5 3500X modell

És vele együtt a RZYEN 5 3500 is megjelent az Amazon kínálatában egy HP Pavilion sorozatú gamer PC részeként.

Kompatibilitási listán bukkant fel a RYZEN 5 3500X modell

Az AMD az elkövetkező hetek folyamán több új terméket is piacra dobhat, legalábbis erre utalnak az elmúlt napok eseményei. Nemrégiben ízelítőt kaphattunk abból, mire számíthatunk a B550-es lapkakészlettel kapcsolatban, amely a kereskedelem fő áramában tűnhet fel a közeljövőben, valamint egy Radeon RX 5300 XT jelölésű videokártya létezéséről is érkezett információ, igaz, utóbbi esetben már nem látott napvilágot túl sok részlet.

Galéria megnyitása Az említett kompatibilitási lista Most a RYZEN 5-ös család két új tagjával kapcsolatban számolhatunk be némi érdekességről, ugyanis az új processzorok nemrégiben feltűntek a világhálón. A RYZEN 5 3500X az MSI háza táján, a MEG X570 Godlike alaplap processzor-kompatibilitási listáján jelent meg, míg a RYZEN 5 3500 az Amazon kínálatában tűnt fel, méghozzá egy HP Pavilion sorozatú gamer konfiguráció részeként.

A RYZEN 5 3500X az aktuális információk szerint 6 processzormaggal rendelkezhet, amelyekhez összesen 3 MB-nyi másodszintű gyorsítótár, valamint 32 MB-nyi harmadszintű megosztott gyorsítótár tartozik. A 65 W-os TDP kerettel rendelkező processzor magórajele 3,6 GHz lesz. A második újdonság, vagyis a RYZEN 5 3500 hasonló alapokra épül, ám a processzormagok már csak 3,4 GHz-es magórajelen ketyegnek, az AMD XFR támogatástól pedig búcsút kell vennünk.

Abból kiindulva, hogy a RYZEN 5 3500 már jelen van egy október 20-án megjelenő gamer konfigurációban, a RYZEN 5 3500X pedig már az kompatibilitási listákon is szerepel, erősen valószínű, hogy heteken belül bemutatja őket a vállalat. Az új modellek a RYZEN 5 3600X és a RYZEN 5 3600 alá érkeznek, vagyis árak tekintetében 200 dollár körüli, illetve ez alatti összegekre lehet felkészülni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap