Költséghatékony RGB LED villanykörte a Misfit műhelyéből

A Misfit Bolt-ban rejlő lehetőségek kiaknázásához elég egyetlen okosizzót venni, ami 50 dollárba kerül.

Költséghatékony RGB LED villanykörte a Misfit műhelyéből

A Misfit különböző fitnesz és alvásfigyelő kiegészítőkkel képviselteti magát a piacon, most azonban egy újabb területre, az RGB LED-es "villanykörték" piacára is betette a lábát, a belépő pedig meglehetősen erősre sikeredett.

A Bolt névre keresztelt okosizzó a Philips Hue termékekhez hasonlóan RGB LED-es fényforrást kapott, így világításának színe tetszőlegesen változtatható. Egy-egy ilyen E36/E27-es foglalatba illeszkedő fényforrás egy hagyományos 60 wattos halogén izzó fényáramát kínálja sokkal alacsonyabb fogyasztás mellett, működését pedig az ingyenesen letölthető mobileszközös app segítségével lehet testre szabni. Az app segítségével egyszerre akár több Bolt izzó tulajdonságai is módosíthatóak, így egy nagyobb szoba hangulatvilágítása is könnyedén megoldható.

A WiFi-s okosizzó képes együttműködni a Misfit Shine viselhető okoseszközével, illetve a Beddig alvásmonitorozó eszközzel, így akár arra is van lehetőség, hogy az okos rendszer szimulált napfelkeltével ébressze tulajdonosát. Bár a Misfit Bolt mind felépítés, mind pedig szolgáltatások tekintetében hasonlít riválisaira, amelyek ugyancsak Cree LED-ek köré épülnek, a gyártó mégis szeretné, ha egyértelműen megkülönböztethető lenne a szett a konkurens megoldásoktól. Ennek érdekében egy vonzó ajánlattal kerül forgalomba a Misfit Bolt.

Míg egy Philips Hue okoizzó esetében 200 dollár körüli költséggel kell számolnunk egy kezdőcsomag megvásárlásakor, amiben három izzó és egy vezérlő lapul, addig a Misfit Bolt már 50 dolláros befektetéssel is használható, hiszen elég egy ilyen izzót vásárolni, az rögtön irányítható WiFi kapcsolaton keresztül, nem kell hozzá külön vezeték nélküli híd. A gyártó három okosizzóból álló csomagot is kínál, ami 129,99 dollárba kerül. A termék akár az órákra hasonlító, Misfit FLASH névre keresztelt viselhető okoseszközzel is kezelhető, nem szükséges hozzá okostelefon vagy tábla, ahogy azt a lenti videó is bemutatja.

A Misfit Bolt már előrendelhető, kedvezményesen maximum 10 izzó vásárolható és a jelek szerint Magyarországra is szállítanak. A termék szállítása várhatóan február közepén indul meg, arról egyelőre sajnos nincs hír, hogy a termék elérhető lesz-e az európai üzletek polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward