Kivilágosodott a Sonos Move

Még vonzóbbá tették a cég legkeresettebb termékét.

Kivilágosodott a Sonos Move

A Sonos tavaly jelentette be a Move hangszóróját, amit a vállalat kizárólag komor, fekete színben kezdett forgalmazni. A vállalat most azonban már gondoskodik arról, hogy ehhez a termékhez világosabb színben is hozzá lehessen jutni.

Bejelentette a Sonos, hogy rövidesen elérhető lesz itthon is a Move különleges világosszürke árnyalatú változata, ami a holdfényfehér fantázianévre hallgat. Ennek köszönhetően a termék vonzóbb lehet a vásárlók számára, hiszen így könnyebben beilleszthető a lakás berendezésébe. Ez a hangszóró persze úgy lett tervezve, hogy jól hordozható legyen, így a felhasználó akár magával is viheti a nyári kirándulások, utazások alkalmával.

Galéria megnyitása

A Sonos számára a Move nagy sikert hozott, áprilisban a cég legkeresettebb terméke volt, és ezért érezte úgy a vállalat, hogy egy friss színnel még vonzóbbá tehető az eszköz a vásárlók szemében, érdemes erre időt fordítani.

A Move bárhol kellemes társ lehet akár a ház körül is, kiviheti az ember, amikor éppen a kertben dolgozik, és persze akkor is élvezheti a zenei teljesítményét, ha éppen bulit tart a szabad ég alatt. A kis hangszóró jól és tisztán szól, hála a több hangszórónak. Van itt magas és mélyközép egység is.

Galéria megnyitása

A Move rendelkezik nagy hatótávolságú mikrofonnal, hogy messziről is tisztán érzékelje a hangutasításokat. Teljesen vezeték nélküli használatra lett tervezve, amibe az is bele tartozik, hogy Bluetooth modulos kapcsolattal lehet mobilokhoz társítani, és ilyenkor különösen nagy távból tudja átvinni a hangot. De támogatott a termék Wi-Fi-s használata is, amennyiben erre van lehetőség az adott környezetben.

Nemcsak a nevében, hanem a felépítésében is a mozgáshoz lett igazítva a Move, IP56 védettséget élvez. Lehet vinni akár még a homokba is, nem lesz baja a szerkezetnek, és azt is el tudja viselni, ha kisebb eséseknek van kitéve. A Sonos direkt UV álló anyagokból gyártja mindkét színben a hangszórót, hogy abból se legyen probléma, hogy túl sokat áll a napon. De azért azt is meg kell jegyezni, hogy a 240 x 160 x 126 milliméteres házba öntött szerkezet a 3 kilogrammos tömegével nem az az útitárs, amit bárhová szívesen visz magával az ember.

Galéria megnyitása

A Sonos az új szín mellett arról is gondoskodott a Move esetében némi beavatkozással, hogy az üzemideje hosszabb legyen. A készülék már akár 11 órán keresztül folyamatosan képes zenével szolgálni a környezete számára. És hála a töltőállomásának, bent a lakásban bármennyi ideig lehet hallgatni a készüléket, hiszen ilyenkor már nem kell a beépített akkumulátorára hagyatkoznia.

Galéria megnyitása

A Sonos Move hazánkban is elérhető, és a holdfényfehér változata a terméknek július 7-én kerül majd be a magyar boltok kínálatába. Ez a készülék 145 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron fut majd, akárcsak az árnyfekete kivitel, tehát az új „ruhának” nincs felára.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap