Kiszivárgott reklámanyagon a Huawei Mate 30 Pro

Elölről és hátulról is látható az okostelefon, és izgalmas részletek vannak rajta.

Kiszivárgott reklámanyagon a Huawei Mate 30 Pro

A Huawei szeptemberben vagy októberben mutathatja majd be az új Mate generációt, melyről korábban már több olyan rendert is lehetett látni, ami CAD fájlok alapján készült. Most pedig már egy hivatalosnak tűnő kép is napvilágot látott a Mate 30 széria csúcsmodelljéről, a Mate 30 Próról.

Az előzetes információknak nagyjából megfelelően fest a promóciós képen az eszköz. Valóban kör alakú lehet majd a hátoldalán a kameramodul, de nem három kamerának fog itt otthont adni, hanem négynek, mert a LED-es villanó a modulon kívülre kerül. Azt lehet látni, hogy a kamerák különböző optikákkal rendelkeznek, mindegyik valamilyen különleges feladattal lehet jelen a hátlapon. A Leica felirat jól kivehető még a képeken, de annyira nem jó a minősége a kiszivárgott anyagnak, hogy a kamerarendszer paramétereit is le lehessen olvasni. A segédfény különleges kialakítású, ezen a téren érdekes fejlesztéssel készülhet a kínai alakulat.

Galéria megnyitása

A mobil kijelzőjén lesz egy bemetszés, ami aránylag nagy – ha nem is akkora, mint az iPhone-okon található –, erre kerülhet a frontkamera és minden egyéb komponens is. A keret nagyon vékonyra lesz faragva, látványos a különbség a Mate 20 Próhoz viszonyítva, ennek köszönhetően javulhat az eszköz frontján a hasznos felület aránya. A szerkezet két oldala elől és hátul is ívelt, így nagyon kecses érzetet kelthet majd, és kellemes élmény lehet majd kézben tartani. Az antennacsíkok jól kivehetőek a burkolaton, ami egyet jelent azzal, hogy a keret valamilyen fémből fog készülni, ez pedig megfelelő merevséget nyújthat a konstrukciónak.

Az új generációs okostelefon minden téren előrelépést hozhat. A megjelenítő jobb minőségű lehet, nagyobb teljesítményre lesz képes, és jobb kamerarendszerrel lesz megáldva. A Mate 30 Pro az korábbinál nagyobb képátlóval érkezhet, és biztosan AMOLED technológiás lesz a két szélén lefelé íveléssel. A szerkezet a Kirin 990 rendszerchipre épül majd, a közeljövőben fog bemutatkozni, és a jelenlétét a promóciós anyag is megerősíti. És itt már olyan kamerarendszer bukkanhat fel, aminek több tagja is nagy méretű szenzorra lesz szabva; a hírek szerint 1/1,55 és 1/1,7 hüvelykes érzékelők lesznek egyebek mellett bevetve, de adott lesz még egy ötszörös nagyításra képes egység is, amit a P30 Prótól örökölhet meg. És a korábbinál jobb gyorstöltés is kinézhet, ami elsősorban a vezeték nélküli technológia szintjén mutatkozhat majd meg, ez akár 25 wattos teljesítményű lehet.

A Huawei helyzete az Egyesült Államokkal szemben a színfalak mögött még most sem rendeződött, de ez a jelek szerint nem foghatja vissza a vállalat. Amíg nincsenek érvényben az amerikai szankciók, addig a cég megállás nélkül tör előre. Augusztus 19-én csak egy újabb 90 napos halasztásról döntött az USA, szóval a Huawei vezetésének továbbra is van mitől tartania, de addig, amíg nincs valóban nagy baj, nem hagyja magát kizökkenteni. Sőt mi több, az utóbbi időben még inkább azt lehet látni, hogy felpörgette a vállalat a fejlesztéseit.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap