Kirámolta a NAV a Konzolok Szervizét

A Konzolok Szervize üzletét, raktárát és szervizhelyiségét is teljesen kiürítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Kirámolta a NAV a Konzolok Szervizét

A PC Pult számolt be róla, hogy tegnap este a NAV több gépkocsival és egy teherautóval érkezett meg a Konzolok Szervize üzlete elé a Hunyadi utcában. Az utcát lezárták, a NAV munkatársai pedig láncot alkotva pakolták ki a Konzolok Szervize üzletét, raktárát és szervizhelyiségét, így természetesen egy rakás PlayStation és Xbox konzolt vittek el.

A NAV este 22:00 környékén végzett az akcióval, és azóta a bolt weboldala is elérhetetlenné vált, ma reggel pedig a honlaphoz tartozó dns szervereket is átállították.

Az akcióval kapcsolatban egyelőre sem a NAV, sem pedig a Konzolok Szervize nem adott ki semmilyen nyilatkozatot, a hivatalos okok és az eljárás részletei tehát nem ismertek.

Az egyik fontos kérdés természetesen az, hogy az ott vásárolt konzolok garanciális ügyintézésével kapcsolatban mi ilyenkor a helyzet. A PC Pult megkeresésére a Sony Magyarország elmondta, hogy a nyugtával vagy számlával rendelkező vásárlók bármikor igénybe vehetik szervizelésre és garanciális ügyintézésre a hivatalos Sony márkaszervizeket.

A Microsofttól egyelőre nincs hivatalos válasz erre a kérdésre, de feltételezhetően ugyanez a helyzet, hiszen probléma esetén (azokból pedig az Xbox 360 esetében ugyebár akadt bőven) eddig is igénybe lehetett venni a hivatalos, központi szervizt, ami a garanciaidő alatt futárral hozza és viszi a szervizelendő masinát. Ehhez egyébként elég regisztrálni a konzol sorozatszámát a hivatalos magyar Xbox-oldal vonatkozó részén.

Forrás: PC Pult

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward