Kipakolt több márkát a kínálatából az Apple, újdonságok jöhetnek

Valószínűleg hamarosan új hangszóró és fejhallgató is jöhet az Apple-től, mert más márkák portékáit elkezdte levenni a palettáról.

Kipakolt több márkát a kínálatából az Apple, újdonságok jöhetnek

Az Apple-nek van saját hivatalos értékesítési csatornája a vállalat által fenntartott webáruházzal és hagyományos boltokkal együtt. És ezeken a felületeken, helyeken a kínálat sokszínűségének biztosítása érdekében más gyártók eszközeit is forgalmazza. Az elmúlt hetekben viszont több cégnek is beintett az Apple.

A cupertinóiak nem reklámozták, de több vállalatnak a készülékeit is eltávolították a webshopból és a boltokból egyaránt. Először a Bloomberg adott hírt a változásról a Sonos kapcsán, akinek ez meglehetősen komoly érvágást jelent. A Sonos hangszórók valószínűleg jó példányszámban fogytak az Apple közbenjárásával, mert amikor kiderült a kellemetlen hír, közel 10 százalékkal esett a részvények árfolyama.

Galéria megnyitása

Az Apple nemcsak a Sonos, hanem másgyártók termékeit is levette a polcairól. A Bose szintén multimédiás eszközöket kínált az Apple értékesítési csatornáján keresztül az érdeklődők számára, de ezekről is le kell már mondani. Ahogy a Sonos megoldásait, úgy a Bose fejlesztéseit is teljesen kivette a felhozatalából az Apple.

Néhány Logitech kiegészítőt is eltávolított az Apple a felhozatalból, de tekintve, hogy a Logitech lényegében az Apple legnagyobb kiegészítőgyártója, így érthető módon vele nem szakított. A Logitech biztosít az cupertinóiaknak egyebek mellett tokokat és webkamerákat is, de például a korábban még listázott Ultimate Ears megoldások kiestek a forgalmazott eszközök közül.

Galéria megnyitása

Ezek alapján egyre többen gondolják úgy, hogy az Apple olyan új termékeket fog hamarosan piacra dobni, amelyek betömik majd a partnerek kiejtésével keletkezett lyukakat. Állítólag a cég bevezeti majd a HomePod hangszórónak a szerényebb, kisebb változatát. Érkezhet továbbá az első vérbeli Apple fejhallgató az eddigi fülhallgatók mellé, valamint a Beats égisze alatt is befuthat friss fejlesztés.

Az elmúlt években az Apple többször is eljátszotta már ezt, szóval nem alaptalan az újdonságok érkezéséről szóló híresztelés. Több mint 5 éve, mikor az Apple Watch bevezetésre került, a Fitbit termékeknek a forgalmazását szüntette meg az Apple, és mikor a Beatsre rátette a kezét, akkor ugyancsak a Bose-t „vonta ki” átmenetileg a forgalomból.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap