Kilenc perc a Gothic és Risen fejlesztőinek új játékából

Az Elexben jetpackek és óriások is lesznek.

Kilenc perc a Gothic és Risen fejlesztőinek új játékából

A Piranha Bytes, akiknek a Gothic- és Risen-sorozatokat köszönhetjük, a THQ Nordic-kal (volt Nordic Games) állt össze új, szintén nagyformátumú, fantasy akció-szerepjátéka, az Elex elkészítéséhez.

Eddig elég kevés információ látott napvilágot a projektről, a Gamescomon azonban megmutattak belőle egy keveset. A látottak alapján hasonlítani fog híres elődeire, azzal a különbséggel, hogy itt jetpackek, robotok és egyéb, sci-fi beütésű elemek is lesznek.

Bár pre-alfa jeleneteket láthatunk, annyi azért szembetűnő, hogy az animációk talán kicsit darabosabbak, mint kellene. Szerencsére a valamikor jövő évre tervezett megjelenésig még bőven van idejük csiszolni rajta.

Amit ígérnek, az egyébként nem hangzik rosszul. Az Elexben öt nagy, szabadon felfedezhető, nyílt világú régió lesz, melyeket gyalog, vagy akár az említett jetpack segítségével is bejárhatunk. A Piranha játékaira jellemző módon itt sem lesz hagyományos kasztrendszer, tapasztalt tanítók bizalmát kell megnyernünk ahhoz, hogy elsajátíthassuk a vágyott tudást. A képességek ugyanakkor önmagukban nem lesznek elegendőek ahhoz, hogy túléljük a Elex kemény és kihívásokkal teli világát.

A játék oldalán lévő leírás alapján minden döntésünk hatással lesz a folytatásra, az NPC-kel való viselkedésünk a többiek hozzánk való viszonyát is befolyásolja. El kell döntenünk, kiből legyen ellenség vagy szövetséges, észérveket használjunk-e vagy hallgassunk a szívünkre – a választás persze nem lesz mindig egyszerű.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward