Kijött a Vampyre Story demója

Jó hírrel szolgálhatunk a point&click kalandjátékok kedvelőinek, ugyanis végre belekóstolhatunk egy tündéri vámpírtörténetbe az Autumn Moon Entertainment fejlesztőgárdájának köszönhetően.

Kijött a Vampyre Story demója

Jó hírrel szolgálhatunk a point&click kalandjátékok kedvelőinek, ugyanis végre belekóstolhatunk egy tündéri vámpírtörténetbe az Autumn Moon Entertainment fejlesztőgárdájának köszönhetően. A Vampyre Story csak PC-n fog megjelenni, a demo letölthető itt.

Trailer:

A játék főszereplője Mona De Lafitte aki egy fiatal tehetséges párizsi operaénekesnő, legalábbis annak készül. Szerencsétlenségére teljesen elvarázsol egy igen bénának mondható vámpírt, aki nem bírva magával elrabolja szegény Monánkat és elviszi a kastélyába Draxsylvániába, ahol élőholt vámpírrá teszi hősnőnket. Mona viszont nem akarja veszni hagyni az álmait, miszerint híres operaénekesnő lesz és igyekszik megküzdeni új létének problémáival. Szerencsére ebben segítője is akad, aki pedig nem más, mint Froderick a denevér.

A játék 3 fejezetből áll majd, az első helyszíne Castle Warg lesz, az elrabló Shrowdy von Kieffer és anyja Vasilia von Kieffer bárónő otthona. A második fejezet Vlad's Landing városában játszódik, míg a harmadik Dr. Riga Mortis kastélyában.

Ezen kívül annyit tudni még a játékról, hogy néha irányíthatjuk majd a kis denevért is.

Újabb trailer:

A rövidke próbaverzióban kihúzhatjuk Mona-t és Froderick-et bajból azáltal, hogy megtaláljuk neki Vlad's Landing városka Temető és Piknik Kertjében Mona sírját, melyből földet kell kerítenünk neki. A földdel kitömheti koporsóját és indulhat is tovább hosszú útján.

A játék nem kevés nehézségen ment át eme kis demó megjelenéséig. Még 2004-ben jelentették be, a kiadását elsőként pedig 2006-ra tervezték, ám az akkori kiadó anyagi gondokkal küzdött és a játék fejlesztése is akadozott. 2006 júliusában új kiadóra leltek a Crimson Cow-ra, a játék fejlesztése újra megindult, majd 2007-ben ki is jött egy trailer ami 2008-as kiadást ígért (2008 elejét, amiből nem lett semmi). Már-már azt hittük, hogy a játék el fog tűnni a süllyesztőbe, de most itt van végre a demo! A fejlesztők kacsingattak Nintendo DS és Wii platformok felé is anno, de egyelőre ezekről nincs információ.

További információk a hivatalos honlapon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward