Kihívásokkal bővül a Dying Light

A kiegészítő megjelenésével az alapjáték is megkapja az új bounty-rendszert.

Kihívásokkal bővül a Dying Light

Hamarosan érkezik a Dying Light kiegészítője, a The Following amiről már sokat írtunk az iPon hasábjain. Amellett, hogy a csomag egy teljesen új területet és történetet hoz be a képbe, bekerülnek a járművek, még tovább fejlődik a grafika, és még számos más újdonság érkezik. Ahogy arról már szintén írtunk, a The Following megjelenésével párhuzamosan az alapjáték is megkapja majd az újdonságok és frissítések egy részét.

Az egyik komolyabbnak tűnő ilyen újdonság az alapjátékhoz pedig a Bounty-rendszer lesz. A Techland azt szeretné, ha az alapjáték tartalmai még tovább kitartanának, és újabb érdekességekkel szolgálhatnának azoknak is, akik nem veszik meg a kiegészítőt. Ezért készítették el a Bounty-rendszert, ami tulajdonképpen különböző, akár napi szinten frissülő kihívásokat helyez el a játékban: ez lehet mondjuk egy küldetés nehezített verziója, vagy valamiféle teljesen új, egészen elmebeteg feladat. Ami jó hír, hogy jelentős mennyiségű tapasztalati pontot adnak.

Alapvetően háromféle kihívásra számíthatunk, ezek a basic, a daily és a community. A basic kihívások nagyon egyszerűek, akár küldetések teljesítése közben is véghez vihetjük őket - például fejezzünk le X mennyiségű zombit. A daily kihívások a nevüknek megfelelően naponta frissülnek, és komolyabb feladatot adnak: például keressük meg a játék világának legmagasabb pontját, másszunk fel, majd ugorjunk le onnan úgy, hogy túl is éljük.

Végül pedig ott vannak a community, vagyis közösségi kihívások, amiket csak a játék populációja együtt tud teljesíteni: ilyen például 1 millió zombi megölése.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward