Kickstarter: Divinity, Shadowrun, Torment...

Ismét támadnak a klasszikus szerepjátékok…

Kickstarter: Divinity, Shadowrun, Torment...

Divinity: Original Sin

A Divinity is elérte a kitűzött célt, így a játékot tovább csiszolhatják az alkotók. Manapság persze nincs Kickstarter gyűjtés kiterjesztett célok nélkül, így ha még néhányan meglépik ezt a "korai előrendelést" - mert tekintve a játék állapotának előrehaladottságát és a megjelenés közelségét, ez már annak mondható -, akkor a következő dolgok várnak ránk:

Fél milliónál jönnek a tanyák játékoskaraktereknek, 650 ezernél pedig plusz személyiségjegyek és tehetségek a karaktertestreszabás elmélyítéséhez. Ezek még reálisan elérhetőek az eddigiek alapján, de a Larian mert nagyot álmodni, mert egészen 1 millióig írt ki célokat. 800 ezernél a felbérelhető társak kapnak saját sztorit, célokat és személyiséget, az 1 milliós álomhatárnál pedig komplex NPC napirendek jönnek, váltakozik majd a nappal/éjszaka, valamint az időjárás és a holdállások is további beleszólást kapnak a harcrendszerbe. Szorítunk, hogy sikerüljön minél tovább elmenni a gyűjtéssel. Korábbi hírünkhöz katt ide.

Shadowrun Returns

A nem olyan rég bemutatott alfa állapotú gameplay videó után már mi is tűkön ülve várjuk a megjelenést, ami júniusban esedékes. A játék Steamen kap Workshop támogatást, ami nagyon előnyös lesz mindazoknak, akik hosszútávra terveznek a játékkal és kíváncsiak a közösség által készített kalandokra.

Amennyiben anno nem mertetek kockáztatni, vagy épp nem volt rá keret, akkor még utoljára felhívjuk a figyelmeteket, hogy a hivatalos honlapon április 28-ig tudjátok akciósan előrendelni a játékot, illetve annak gyűjtői változatát! Ezt követően április 29-én megnyitják a Steames előrendelést. A Linux változatra nem sokkal az indítást követően számíthatunk, ekkor jönnek a lokalizált változatok is, a német, francia és olasz közönség részére.

Az iOS és Android változatokban nem lesz elérhető a felhasználók által generált tartalom, de idővel várhatóan adnak majd ki válogatásokat ezekből.

A játék első letölthető tartalma a Berlin Campaign lesz új térképekkel, sztorival, ruhákkal és portrékkal. Ez minden Kickstarteres támogatónak jár majd ingyen.

Torment: Tides of Numenéra

Mint tudjátok, a hétvégén rekord összeggel lezárult a Kickstarter gyűjtés. A PayPal befizetésekkel együtt sikerült elérniük a 4,25 milliós kiterjesztett célt is ($4,368,997). Brian Fargo és Steve Dengler 200 ezrét viszont nem adták hozzá ehhez, elmondásuk szerint azt nem ide kalkulálták, pedig meglett volna vele az utolsó, 4,5 milliós cél. Az sincs viszont még veszve, a hónap végéig nyitva hagyják a PayPalt, így még lehet saját erődítményünk.

Ha vágytok egy kis érzékekre ható csemegére, akkor jó hír, hogy mutattak néhány percnyit Mark Morgan szerzeményeiből (3 szám van a 'The Music of Torment' szekcióban), valamint jött még ki egy kis demonstrációs videó további in-game környezetekkel (ugyanazt a Unity motort használják mint az Eternity, 2D előre rendelt hátterekkel). Mindezt megtaláljátok a Kickstarteres frissítések között.

A fejlesztők a Wasteland 2 után is megtartják a UserVoice rendszert, így a rajongók végigkövethetik fejlesztést és ötleteket is adhatnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward