Kiadóra lelt a kickstarteres Kingdom Come: Deliverance

Habár a játék közösségi finanszírozásból született, mégis a Deep Silver adja majd ki.

Kiadóra lelt a kickstarteres Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse stúdió bejelentette, hogy világszerte a Deep Silver adja majd ki a Kingdom Come: Deliverance dobozos verzióit PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, illetve utóbbi kettő esetében a digitális verziókat is a kiadó kezeli. A digitális PC-s változat kiadását a fejlesztő intézi.

A Warhorse szerint a Deep Silver behozása lehetőséget ad arra, hogy jóval nagyobb közönséghez juttathassák el a játékot. Ezzel együtt viszont a stúdió egyértelművé tette, hogy továbbra is minden kreatív irányítás náluk maradt, és a kommunikációért is ők fognak felelni a jövőben.

A Kingdom Come: Deliverance azonban közösségi finanszírozás segítségével született meg, így a támogatók jogosan kezdtek el aggódni: a kiadó megjelenésével változik majd valami? Nos, a Warhorse szerint a megnyugtató válasz az, hogy nem. "A Kickstarter-támogatóink semmi változást nem tapasztalnak majd sem a játékban, sem pedig az ígért jutalmakban és támogatásban. Minden úgy marad, ahogy annak idején megígértük, és a jutalmakat 2017-ben mindenki meg fogja kapni, röviddel a játék megjelenése után" - szól a nyilatkozat.

A stúdió ezen kívül közölte, hogy mind a digitális, mind pedig a dobozos változat egyszerre jelenik majd meg, és a dátumot hamarosan közlik is néppel - azonban továbbra is 2017-re kell számítanunk. Ezzel együtt az is megerősítést nyert, hogy az idén nyárra ígért PC-s verzió valójában tényleg a konzolos kiadások miatt késik, ugyanakkor az extra fejlesztési időből a PC-s változat is profitálni fog.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward