Készül az új Oddworld

Az Oddworld: Soulstorm a jelenlegi információink alapján az eredeti Abe's Exodus egyfajta felújítása és újraértelmezése lesz.

Készül az új Oddworld

Az Oddworld Inhabitants bejelentette, hogy készül a következő Oddworld-játék. Az biztos, hogy az Oddworld: Soulstorm néven készülő anyag az Oddworld: New 'n' Tasty folytatása lesz, ami pedig természetesen az eredeti Oddworld: Abe's Oddysee felújítása.

Ez tehát azt jelentené, hogy a Soulstorm az eredeti folytatás, az Oddworld: Abe's Exodus felújított változata lenne? Nos, ezt egyelőre nem tudjuk, mert a hivatalos oldalon konkrétan nem beszéltek még erről a készítők.

Az Oddworld atyja, Lorne Lanning ugyan azt mondta, hogy a Soulstorm egy "mélyebb, sötétebb és kegyetlenebb történet, amit korábban még soha nem tudtak elmesélni", ugyanakkor nem sokkal később azt is, hogy "a Soulstorm lehetőséget ad nekünk arra, hogy több húst megmutassunk az eredeti gerincről és csontvázról".

Mindenesetre a sztori rövid leírása alapján azért mégiscsak arra következtethetünk, hogy valójában az eredeti Abe's Exodus egyfajta remake-jével van dolgunk: Abe legyőzte a RuptureFarms vezetőjét, a Molluck The Glukkon néven futó figurát, majd hirtelen azon találja magát, hogy 300 felszabadított mudokon társával együtt haza, élelem és víz nélkül marad.

Végül a válaszhoz közelebb juthatunk a sajtóközleményből, ahol azt írják, hogy a Soulstorm az "eredeti történet" egyfajta "teljes felújítása, újraértelmezése", amihez felhasználják a modern narratív eszközöket, és persze a teljesen felújított grafikát és filmszerű lehetőségeket.

Egyelőre képek és videók sajnos nincsenek, viszont az ígéretek szerint Abe kinézete alapos felújításon esik át. Ám ezt csak akkor fogják megmutatni, ha a játék hivatalos Twitter- és Facebook-csatornája elér egy bizonyos követői számot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward