Kensington ClickSafe biztonsági zárak a tolvajok ellen

A Kensington kínálatában számos olyan megoldás van jelen, amellyel könnyedén megvédhetjük az illetéktelenektől noteszgépünket, asztali gépünket, hálózati adattárolónkat, monitorunkat, illetve minden egyéb olyan eszközünket, amely rendelkezik Kensington Lock porttal. A gyártó hetekkel ezelőtt mutatta be noteszgépekhez szánt asztali dokkolóját, amelynek használatával valamivel nagyobb biztonságban tudhatjuk notebookunkat, ám most egy friss újdonság is elkészült a cég műhelyében, ami az eddigieknél kényelmesebb és gyorsabban alkalmazható védelmet ígér a különböző eszközök számára.

Kensington ClickSafe biztonsági zárak a tolvajok ellen

A Kensington kínálatában számos olyan megoldás van, amellyel könnyedén megvédhetjük az illetéktelenektől noteszgépünket, asztali gépünket, hálózati adattárolónkat, monitorunkat, illetve minden egyéb olyan eszközünket, amely rendelkezik Kensington Lock porttal. A gyártó hetekkel ezelőtt mutatta be noteszgépekhez szánt asztali "dokkolóját", amelynek használatával valamivel nagyobb biztonságban tudhatjuk notebookunkat, ám most egy friss újdonság is elkészült a cég műhelyében, ami az eddigieknél kényelmesebb és gyorsabban alkalmazható védelmet ígér a különböző eszközök számára.

Az otthoni és irodai környezetbe szánt eszköz a profi tolvajokat maximum csak megmosolyogtatja, de a pitiáner bűnözők ellen azért hatékony védelmet kínál. A ClickSafe rendszer lelkét a mellékelt imbuszkulcs alkalmazásával könnyedén az adott eszköz Kensington Lock portjába illeszthetjük, majd ehhez csatlakozik egy acélsodronyból álló huzal, amit az asztalhoz vagy egyéb stabil ponthoz rögzíthetünk. A huzal végén egy zárszerkezet helyezkedi el, amely a fixen rögzített kis egységre kattan rá, így védve a noteszgépet az illetéktelenektől. A zárhoz két kulcsot mellékel a gyártó.  A rendszerről egy rövid videó is készült, amely bemutatja, hogy pontosan hogyan is kell telepíteni a ClickSafe védelmet.

 

Az újdonságból kétféle modell kerül forgalomba: az egyik egyetlen eszközhöz használható, és a Kingston ClickSafe Keyed Laptop Lock nevet viseli és 49,99 dollárba kerül, míg a másik, a Kingston ClickSafe Keyed Twin Laptop Lock névvel ellátott megoldás már két eszköz védelmét is képes egyidejűleg ellátni, de ez a verzió már 69,99 dolláros áron kerül a boltokba.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward