Kábeltartó állvánnyal jön a Sharkoon lézeres gamer egere

Az új lézeres egér mellé egy négyportos USB 2.0-s hubbal ellátott kábeltartó is jár.

Kábeltartó állvánnyal jön a Sharkoon lézeres gamer egere

A Sharkoon egy különleges csomaggal kedveskedik a gamereknek: megérkezett a Shark Zone M51+ egérből, illetve MB10-es kábeltartóból álló csomag, amely segít, hogy precízen, pontosan célozzunk minden csatában, méghozzá úgy, hogy a folyamatot az útban lévő vezeték sem akadályozza.

A Shark Zone M51+ gamer egér egy extravagáns dizájnnal rendelkező, kényelmes fogású lézeres gamer rágcsáló, amely az Avago ADNS-9800-as érzékelőjére támaszkodik. A lézeres szenzor maximális érzékenysége 8200 dPi, és rengeteg szint közül válogathatunk (6400/4800/3200/2000/1200/600). A szenzor a mögötte húzódó elektronikával karöltve másodpercenként 12000 képkockát tud feldolgozni, illetve másodpercenként 3840 milliméternyi mozgás lekövetésére képes.

A termék a kritikus helyeken gumiborítást is kapott, így fogása stabil, és hosszan tartó játék alkalmával is kellően kényelmes. A termék 11 darab programozható gombbal rendelkezik, plusz négyutas görgő is van rajta. A gombok programozását a mellékelt szoftverrel végezhetjük el, sőt, a ledes világítás színét, illetve működését is szabályozhatjuk rajta keresztül.

A fedélzeten a DPI-váltó kapcsoló mellett ledes DPI jelző is jelen van, így mindig tudható, milyen érzékenység mellett üzemel éppen a lézeres szenzor. A személyes beállításokat az M51+ fedélzeti memóriájában tárolhatjuk el, így azok szó szerint mindig kéznél lesznek. Az új egér 126 x 88,1 x 41,8 mm-es mérettel bír, kábel nélküli tömege pedig 150 gramm.

Annak érdekében, hogy az egér súlypontja személyes ízlésünkhöz szabható legyen, az aljára súlyokat is helyezhetünk – ezekből összesen hatot kapunk, tömegük pedig egyenként 5 gramm. A 180 centiméter hosszú fonott USB 2.0-s kábelt, ami aranyozott csatlakozóval rendelkezik, egy speciális kiegészítő, a Sharkoon Shark Zone MB10 Gaming Bungee Hub tartja kordában.

A tartó természetesen súlyt is tartalmaz, így megbízhatóan, stabilan foglal helyet az asztalon. A fura kiegészítő figyelemfelkeltő sárga ledes világítást kapott, fedélzetén pedig egy négyportos USB 2.0-s hub is van, így nem csak egyszerű kábeltartóként funkcionál, hanem valóban hasznos kiegészítő. Az MB10 egyébként 150 centiméter hosszú USB 2.0-s kábelen keresztül kapcsolódik a rendszerhez, portjai pedig maximum 1 ampernyi áramerősség leadására képesek. Az újdonság 115 x 100 x 99 milliméteres mérettel bír, tömege pedig 154 gramm.

A Sharkoon speciális csomagja az M51+ egérrel és az MB10-es kábeltartóval együtt 47,99 euróba kerül, de a kábeltartó külön is megvásárolható – az MB10 Gaming Bungee Hub ára 17,99 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward