Júniusban jön a Leisure Suit Larry remake

Felújított grafikával, új helyszínekkel, fejtörőkkel és a Journey zeneszerzőjének muzsikájával érkezik a Larry széria első részének remake-je.

Júniusban jön a Leisure Suit Larry remake

A híres klasszikus Leisure Suit Larry sorozat első részének remakje, a Leisure Suit Larry Reloaded júniusban jelenik meg PC-re és Linuxra, és 14,99 Fontért vásárolhatják meg a nosztalgiázni vágyók és az érdeklődők. A játékhoz az anyagiakat az alkotóknak Kickstarteren sikerült összegyűjteniük.

A darab az 1987-es Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizardsot éleszti újra, fejlesztésében az eredeti atyja, Al Lowe, és írója Josh Mandel is közreműködött, a kiadó pedig a német UIG Entertainment és a Replay Games. A játék új, nagyfelbontású, kézzel rajzolt grafikát és animációkat tartalmaz, ezen kívül még a helyszíneket és a fejtörőket is kibővítették. Az aláfestő muzsika a Journey zeneszerzőjének, Austin Wintory-nek a munkája, akinek nem volt semmi köze a régebbi Larry játékokhoz, de az eredeti alkotói kifejezetten őt kérték fel erre a feladatra. A szaxofonon maga Lowe játszik (mondhatnám ugyan, hogy Larry meg szexifonon, de elég béna poén lenne, úgyhogy ezt inkább kihagyom).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward