Júliusban érkezik a Myst utódja

Több, mint 20 évvel a legenda első megjelenése után itt az Obduction.

Júliusban érkezik a Myst utódja

Ha valaki játszott a Mysttel, vagy valamelyik folytatásával, biztosan nem fogja elfelejteni. A különös és csodálatos világokba helyezett belső nézetes kalandjáték igazi klasszikus, még a New York-i Modern Művészetek Múzeumában is szerepel.

Az eredeti sorozatot is fejlesztő Cyan Worlds 2013-ban kezdett el dolgozni az utódon, a hivatalos kiadók fanyalgása láttán a Kickstarteren gyűjtöttek hozzá anyagi fedezetet. Az Obductionben egy idegen bolygóra hurcolnak minket és az a feladatunk, hogy kiderítsük, hogyan és miért kerültünk a bizarr vidékre és hol is vagyunk egyáltalán.

A Cyan Worlds mögött két testvér, Rand és Robyn Miller áll. Robyn, akinek a Myst zenéjét köszönhetjük, a Riven, vagyis a Myst folytatásának megjelenése után otthagyta a céget, de az Obduction készítésekor visszatért, ő szerezte az utód zenéjét is. A Mysten és a Rivenen végzett munkája annyira erőteljes volt, annyira illeszkedett az élményekhez és a részévé vált a játékok világának, hogy a lehető legjobb hír a részvétele.

Bár az Obduction története nem kapcsolódik a Mysthez, a játék sok tekintetben hasonló lesz: lenyűgöző tájak, tartalmas történet, magukkal ragadó karakterek, drámai muzsika és kihívást jelentő, mégis intuitív rejtvények várnak ránk.

Eredetileg már tavaly megjelent volna az Obduction, de a csúszás miatt tovább kellett várnunk rá, egészen mostanáig: július 26-án ismét belevághatunk egy nagy kalandba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward