Jövőre teljes értékű Photoshopot kapnak az iPad-ek?

A pletyka a Bloomberg munkatársától származik, de már az Adobe is megerősítette, valóban készül egy több platformon is működő Photoshop kiadás.

Jövőre teljes értékű Photoshopot kapnak az iPad-ek?

Sok kreatív területen dolgozó professzionális felhasználó szokott megítélni egy számítógépet vagy egy táblát az alapján, hogy fut-e rajta az Adobe szoftvercsaládjának valamelyik tagja, mondjuk a képszerkesztők által használt Photoshop. Az iPad család esetében erre a kérdése jelenleg egy egyszerű nem a válasz. Mark Gurman viszont, a Bloomberg munkatársa, aki elég sokszor ír különböző techipari szivárgásokról, nemrégiben arról számolt be, hogy hamarosan érkezhet egy iPad-re optimalizált Photoshop kiadás, ami ráadásul teljes értékű funkcionalitást nyújthat.

Galéria megnyitása Akár iPad Prón is futhat az érkező Photoshop Az aktuális információk szerint először majd az októberben megrendezésre kerülő Adobe Max konferencián mutatkozhat be az új szoftver, tényleges megjelenésére azonban csak 2019 folyamán számíthatunk. Az új alkalmazás felhasználói kezelőfelületét úgy tervezik meg, hogy az mind a képszerkesztéssel és illusztrációval foglalkozó profiknak, mind pedig az alkalmanként Photoshopozó átlagfelhasználóknak megfeleljen. Ez lényegében azt jelenti, hogy könnyen kezelhető, mégis sokoldalú felhasználói kezelőfelületet kap az alkalmazás, ami a mobileszközök sajátosságaihoz is igazodik. Az Adobe Creative Cloud részlegénél dolgozó Scott Belsky már megerősítette, valóban készül a Photoshop több platformon is működő változata, ám azt nem árulta el, nagyjából mikor mutatkozhat be az új alkalmazás.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward