Jön a ViewSonic legfrissebb 3D-s megjelenítője is

A ViewSonic V3D245-ös, vagy teljes nevén V3D245wm-LED monitorát az idei CES alkalmával, még január elején vehettük először alaposabban is szemügyre. A monitorról azóta nem érkeztek friss hírek, ám most végre megtört a jég, így mind a specifikációkra, mind a megjelenés várható időpontjára, mind pedig a termék várható ajánlott végfelhasználói árára fény derült.

Jön a ViewSonic legfrissebb 3D-s megjelenítője is

A ViewSonic V3D245-ös, vagy teljes nevén V3D245wm-LED monitorát az idei CES alkalmával, még január elején vehettük először alaposabban is szemügyre. A monitorról azóta nem érkeztek friss hírek, ám most végre megtört a jég, így mind a specifikációkra, mind a megjelenés várható időpontjára, mind pedig a termék várható ajánlott végfelhasználói árára fény derült.

Az újdonság 23,6 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel érkezik, amely 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett üzemel. A 3D Vision Ready monitor tartalmaz egy beépített IR adót, amellyel a termékhez mellékelt aktív 3D-s szemüveg szinkronizálását lehet megoldani, így már csak egy 3D Vision támogatással ellátott Nvidia videokártyára van szükségünk ahhoz, hogy a megjelenítő 3D-s képességeiben rejlő lehetőségeket kiaknázhassuk. Az 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemelő, TN+Film típusú LCD panel húszmillió az egyhez dinamikus és 1000:1 valós kontrasztaránnyal, 300 cd/m2-es fényerővel, valamint 2 ms-os válaszidővel rendelkezik. A vízszintes betekintési szög 170 fokos, a függőleges pedig 160 fokos értéket képvisel, de ez - mivel TN panelről van szó - valószínűleg nem meglepő.

A 16:9-es képarányú megjelenítő két beépített, egyenként 2W-os terhelhetőségű hangszórópárt is tartalmaz, amelyekhez SRS Premium Sound támogatás is jár. A videó bemenetek között egy 1.4a szabványú HDMI portot, egy D-Sub csatakozót, plusz egy Dual-link DVI-D portot találunk. Maga a monitor egyébként 566 x 442 x 240 mm-es mérettel, illetve 4,4 Kg-os súllyal bír, átlagfogyasztása pedig 33W körül helyezkedik el.

A V3D245wm-LED várhatóan augusztus közepén teszi tiszteletét az észak-amerikai piacon, ahol három év garanciával 499 dollárért lehet majd megvásárolni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward