Jön a Trials Evolution Riders of Doom kiegészítője

A crossmotor versenyek a világ végén folytatódnak – megjelenés a világ vége alkalmából.

Jön a Trials Evolution Riders of Doom kiegészítője

A Ubisoft és  RedLynx bejelentette, hogy jön a Trials Evolution második kiegészítője, a Riders of Doom. A népszerű platform crossmotor verseny játék DLC-je Xbox Live Arcade-en lesz elérhető decemberben, (a maja naptár szerint ekkor jön el a világ vége)  és 400 Microsoft Pontba fog kerülni.

A Riders of Doom 40 új pályát tartalmaz, egy olyan környezetben, amelyet a világvége témája inspirált, és Big Sand Landsnek neveztek el, ez a vidék a szemünk láttára fog felépülni és lerombolódni a játék során, ahogy pályáról pályára haladunk. Kapunk egy új motort, a Banshee-t és több száz új tárgyat a már így is robosztus pályaszerkesztőhöz, technikai tudásunkat pedig új kihívások teljesítése során tehetjük próbára az extrém akadályok segítségével.

A Trials Evolutionben szerepel még multiplayer verseny, szóló kihívások, a játékosok által generált tartalmak pedig végtelen lehetőségeket kínálnak. Eddig több mint 200 000 pályát készítettek és osztottak meg egymással a rajongók, a Riders of Doom még jobban kibővíti a pályaszerkesztés és a crossmotorok szerelmeseinek eszköztárát.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward